search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:27
MENU CLOSE

Κατερίνα Βρανά στον Αρναούτογλου: «Είμαι ανάπηρη, γιατί να μην το πω;» (Video)

09.11.2021 09:56
katerina-vrana-new

Για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και την καθημερινότητά της έπειτα από το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της μίλησε η Κατερίνα Βρανά.

Η γνωστή stand up comedian δε δίστασε να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε, αλλά και για τα έντονα σχόλια που δέχτηκε όταν αυτοσαρκάστηκε, χρησιμοποιώντας τη λέξη «ανάπηρη»

«Λέω καλύτερα κάποιες λεξούλες, κάνω και μερικά βηματάκια, δεν πέφτω και όλα πάνε καλύτερα. Τώρα βέβαια έχω και μια τεράστια πρόκληση επαγγελματική, αποφάσισα να κάνω θέατρο. Το 2017 σχεδόν πέθανα, βρέθηκα με σηψαιμία, κάτι που μου άφησε πάρα πολλά κατάλοιπα» είπε, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και πρόσθεσε:

«Η αναπηρία δεν είναι κάτι κακό, είναι μια κατάσταση, εεε, τι να κάνουμε, έγινε κι αυτό. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε από αυτό, ούτε από την ίδια τη λέξη “αναπηρία” και νομίζω έχει αρχίσει λίγο, η πολιτεία, η κοινωνία να κινείται προς την αποδοχή. Αντιμετωπίζω ακόμα μεγάλα θέματα».

Τα έντονα σχόλια στα social media

 «Αρχικά μου λένε πως δεν είναι σωστό που το λέω αυτό. Μα τι να μην πω; Ότι είμαι ανάπηρη; Αφού είμαι, δεν χάθηκε ο κόσμος, είναι επιστημονικός ιατρικός όρος η αναπηρία.

Άκουσα την ατάκα “Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η ανάπηρη;” και την βρήκα καλή ατάκα που θέλησα να τη χρησιμοποιήσω. Μου είπαν να μη θίγω τέτοιες λέξεις, να θιχτείτε λέω που δεν υπάρχει πρόσβαση σε όλη την Ελλάδα για τους ανάπηρους» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

GNTM 4: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς (Video)

Άλεκ Μπάλντουιν: Αστυνομικούς στα γυρίσματα για να επιβλέπουν τα όπλα προτείνει ο ηθοποιός

GNTM: Χαμός στο Ράδιο Αρβύλα – «Πήγες με τον κηπουρό;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:26