search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:42
MENU CLOSE

GNTM 4: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς (Video)

09.11.2021 08:53
gntm4-new

Συνεχίζονται οι ανατροπές στο GNTM με μοντέλα -φαβορί αλλά και νέες παρουσίες να αποχωρούν από το ριάλιτι μόδας του Star.

Έπειτα από την αποχώρηση του Αγγαίου Ποθητού, οι δέκα καλύτεροι έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να ξεχωρίσουν στη δοκιμασία αποχώρησης και να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Tα μοντέλα έπρεπε να ανταποκριθούν στο concept “Rodeo”. Τα fashion cowboys και cowgirls κλήθηκαν, λοιπόν, να αναμετρηθούν με τον μηχανικό μαινόμενο ταύρο για την καμπάνια βιταμινούχου νερού.

Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να πετύχουν το πολυπόθητο κλικ του φωτογράφου Γιώργου Καλφαμανώλη.

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι… αναποδιές, καθώς επρόκειτο για μια φωτογράφιση ιδιαίτερα απαιτητική.

Στο τέλος της δοκιμασίας οι τέσσερις κριτές: Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός πήραν την απόφασή τους, κρίνοντας πως ο Αιμιλιανός Κλαυδιανός είναι αυτός που πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, έχοντας τη χειρότερη λήψη.

Μια αποχώρηση που όμως φαίνεται δεν περίμενε κανείς, καθώς η πορεία του στον διαγωνισμό ήταν πολύ σύντομη, έχοντας συμπληρώσει μόλις δυο βδομάδες παραμονής.

Διαβάστε επίσης:

Άλεκ Μπάλντουιν: Αστυνομικούς στα γυρίσματα για να επιβλέπουν τα όπλα προτείνει ο ηθοποιός

H στιγμή που ο κουμπάρος έπιασε τη νύφη να φιλάει τον μπάρμαν (video)

Ντακότα Τζόνσον: Μισώ το cancel culture, νιώθω θλίψη για την απώλεια σπουδαίων καλλιτεχνών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:41