search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:25
MENU CLOSE

GNTM 4: Η αναπάντεχη αποχώρηση – Τα τρία μοντέλα που φτάνουν στον τελικό (Videos)

03.11.2021 19:28
GNTM-Kyveli-new

Μια αναπάντεχη αποχώρηση είχε το τελευταίο επεισόδιο του GNTM 4. O Aγγαίος και ο Στυλιανός ήταν τα δύο μοντέλα με τις πιο αδύναμες φωτογραφίες με τον Αγγαίο τελικά να φεύγει από τον διαγωνισμό μοντέλων.

Η Κυβέλη ήταν αυτή που βρέθηκε πρώτη για δεύτερη φορά συνεχόμενη και θα είναι αυτή που θα μοιράσει τα disadvantages.

Μέχρι τον τελικό όμως τα μοντέλα θα περάσουν από σαράντα κύματα! Η δοκιμασία των μοντέλων (02/11) αναβίωσε τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα θρυλικών clubs με ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Πάνω από τα μοντέλα ένα φεγγάρι και κάτω μια επιφάνεια νερού, πάνω στην οποία τα μοντέλα κλήθηκαν να αιωρηθούν και να ποζάρουν ως λαμπεροί performers, στον φακό του Νίκου Μαλιάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ethnos.gr οι παίκτες που φτάνουν στα τελικά στάδια του διαγωνισμού μοντέλων είναι η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Στη δοκιμασία η Κυβέλη αποφάσισε να τα δώσει σε άτομα με τα οποία κάνει παρέα, προκαλώντας σχόλια.

Μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει στην αρχή του επεισοδίου πως δέχεται απειλές από τους φίλους της, ότι αν τους δώσει τα μειονεκτήματα «θα υπάρξουν συνέπειες». Το πρώτο μοντέλο επέλεξε η Κυβέλη να δώσει το disadvantage ήταν ο Κωνσταντίνος, προκαλώντας τον εκνευρισμό του, ενώ έδωσε και στον νέο παίκτη Αιμιλιανό. «Αισθάνομαι πολύ προδομένος. Η Κυβέλη έχει ανέβει τον τελευταίο καιρό και αυτό οφείλεται στην στήριξη που είχε από μένα και από τα άλλα παιδιά, καθώς άλλαξε παρέα μετά τις διακοπές. Το ότι την έχουμε βοηθήσει τόσο πολύ και τώρα γίνεται αυτό, μου φαίνεται σαν πισώπλατη μαχαιριά. Πιο πολύ έχω θυμώσει με αυτή την απόφαση», δήλωσε ο Κωνσταντίνος.

Η Κυβέλη απάντησε στον Κωνσταντίνο: «Η ψυχολογική μου άνοδος οφείλεται σε μένα και δεν χρωστάω σε κανέναν την χαρά μου». Καθόλη τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Ναπολέων γελούσε, με τους κριτές να του ζητούν τον λόγο και εκείνον να απαντά: «Μου φαίνεται σαν σαπουνόπερα όλο αυτό το σκηνικό. Είναι αστεία η κατάσταση». Στην κουβέντα μπήκαν και άλλα παιδιά, κατηγορώντας την προηγούμενη παρέα της Κυβέλης ότι της φερόταν άσχημα.

Διαβάστε επίσης:

Sex and the City: H AirBnB νοικιάζει το «σπίτι» της Κάρι Μπράντσο (Photos)

Top10 2 Νοεμβρίου: Κόντρες σε διπλό ταμπλό

Κομάντα και Δράκοι spoiler: Τα Κομάντα αναλαμβάνουν δράση ενάντια στο κακό (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:25