search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:49
MENU CLOSE

Top10 2 Νοεμβρίου: Κόντρες σε διπλό ταμπλό

03.11.2021 17:33
tileorasi_new

Βάλλονται πανταχόθεν οι «Άγριες μέλισσες». Από τη μία αναμετρώνται με τις σειρές «Η γη της ελιάς» και «Σασμός». Από την άλλη υπολογίσιμος αντίπαλος, αν και σε διαφορετική ζώνη προβολής, είναι το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».  Την Δευτέρα, από συνδυασμό τηλεθεάσεων- το τηλεπαιχνίδι σημείωσε άνοδο, ενώ η σειρά είχε πτώση- οι «Άγριες μέλισσες» υποχώρησαν στην τέταρτη βαθμίδα.

Χθες όμως το «βαρύ πυροβολικό» του ΑΝΤ1, κρατήθηκε– είχε αμετάβλητη τηλεθέαση, αν και με ελαφρώς μειωμένους τηλεθεατές (868.000 χθες έναντι 872.000 τη Δευτέρα)- αλλά υποχώρησε το τηλεπαιχνίδι του Star σημειώνοντας απώλεια σχεδόν μιάμισης  ποσοστιαίας μονάδας.

Ο «Ήλιος» σκαρφάλωσε μια θέση πιο πάνω σε σχέση με τη Δευτέρα, το «Deal», έπειτα από σύντομη απουσία, επέστρεψε στο top 10 και σε απόσταση αναπνοής, πίσω από το τηλεπαιχνίδι με τον Χρήστο Φερεντίνο, έκαναν επανεμφάνιση οι «Οικογενειακές ιστορίες». Φαίνεται ότι σε εκείνη τη χρονική περίοδο, δηλαδή από τις 16.45 έως τις 18.45,  ο Alpha έχει δημιουργήσει ισχυρό «μέτωπο» απέναντι στον ανταγωνισμό.

Στην μάχη τηλεθέασης των δελτίων ειδήσεων, χθες πέρασε μπροστά του δελτίο του Σκάι, με μικρή διαφορά έναντι του Star, ακολουθούμενο από το κεντρικό δελτίο του Alpha, που όμως αρχίζει νωρίτερα και τελειώνει όταν βγαίνουν στον αέρα τα άλλα δύο. Άφαντα παραμένουν τα δελτία ειδήσεων του Mega και του AΝΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Κομάντα και Δράκοι spoiler: Τα Κομάντα αναλαμβάνουν δράση ενάντια στο κακό (Photos/Video)

Ο Γιώργος Θεοφάνους στο Open

Οι «δέκα εντολές» του BBC για ακόμη περισσότερη αμεροληψία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:49