search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:29
MENU CLOSE

Sex and the City: H AirBnB νοικιάζει το «σπίτι» της Κάρι Μπράντσο (Photos)

03.11.2021 18:20
sara-tzesika-parker

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συνεργάζεται με την εταιρεία ΑirBnB ώστε να φιλοξενηθούν έως και δύο άτομα για δύο διαφορετικές διανυκτερεύσεις στο διαμέρισμα της Κάρι Μπράντσο.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με τους καλεσμένους να έχουν πρόσβαση ακόμα και στην ντουλάπα του σπιτιού. Με κόστος μόλις 23 δολάρια τη βραδιά δείχνει να είναι η προσφορά της χρονιάς.

«Ο χαρακτήρας της Κάρι Μπράντσο μου είναι πολύ αγαπητός στην καρδιά μου και η επανεξέταση του κόσμου της στο πλαίσιο της συνέχειας της ιστορίας του Sex and the City ήταν μεγάλη χαρά», λέει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Τον Δεκέμβριο αναμένεται και το σίκουελ «And Just Like That…» κεντρικό θέμα του οποίου είναι η εξέλιξη της γυναικείας παρέας του Sex and the City όντας πλέον στη δεκαετία των 50.

Διαβάστε επίσης:

La Casa de Papel: Δείτε το τρέιλερ του δεύτερου μισού, του 5ου και τελευταίου κύκλου (Video)

Tο πρώτο ελληνικό θρίλερ για… ενήλικες είναι γεγονός – Πρωταγωνιστεί η Ίννα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξιτήριο μετά από τρεις μήνες νοσηλείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:28