search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:09
MENU CLOSE

Κρήτη: Μπροστά σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας η 13χρονη που λιποθύμησε από το αλκοόλ

14.11.2021 18:48
Ανακαλύφθηκε το γονίδιο του αλκοολικού - Media

Νέα στοιχεία αναφορικά με την ανήλική που μεταφέρθηκε την Παρασκευή με συμπτώματα οξείας μέθης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, μόλις δυο ή τρεις μέρες πριν το συγκεκριμένο περιστατικό, η 13χρονη κοπέλα είχε γίνει μάρτυρας ενδοοικογενειακού επεισοδίου.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του κοριτσιού είχε απασχολήσει τις αρχές καθώς φέρεται να προκάλεσε καυγά στο σπίτι ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Κατά τα άλλα, από την αστυνομία αναζητείται ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου της Κρήτης που φιλοξένησε την εκδήλωση, στο πλαίσιο του αυτοφώρου που λήγει το βράδυ της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό με την 13χρονη είναι το δεύτερο αντίστοιχο που συμβαίνει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα καθώς είχε προηγηθεί κάτι ανάλογο με έναν 15χρονο και πάλι στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Καπραβέλος: Τραγική η κατάσταση με τους αρνητές – Με την 51χρονη που πέθανε τσακωνόμασταν για τη ΜΕΘ (Video)

Αγρίνιο: Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή (Video)

Δαδακαρίδης: Στενοχωρήθηκα, όταν έμαθα για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Έφαγα ένα χαστούκι μες στη μούρη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24