search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:02
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Καπραβέλος: Τραγική η κατάσταση με τους αρνητές – Με την 51χρονη που πέθανε τσακωνόμασταν για τη ΜΕΘ (Video)

14.11.2021 17:04
meth_new

Για τους αρνητές ασθενείς , που θεωρούν ότι οι γιατροί «δεν κάνουν το σωστό», μίλησε ο Νίκος Καπραβέλος, αποκαλύπτοντας ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι του στο νοσοκομείο Παπανικολάου ήρθαν σε σύγκρουση με ασθενή ο οποίος αρνούταν τον ιό αλλά και τη διασωλήνωσή του.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» του ΣΚΑΪ, ο διευθυντής τη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου χαρακτήρισε την κατάσταση με τους αρνητές τραγική.

«Εδώ υπάρχει μια θεραπεία που έχει εφαρμοστεί σε όλο τον κόσμο το να του δώσεις οξυγόνο του σώζεις τη ζωή.  Άλλον τον ψάχνουμε στα παγκάκια και φεύγει γιατί του λένε ότι το οξυγόνο του κάνεις κακό, άλλοι δεν θέλουν να διασωληνωθούν», επισήμανε.

«Η αμφισβήτηση των ιατρικών ενεργειών χαρακτηριστικό του 4ου κύματος»

Μάλιστα ο κ. Καπραβέλος ότι το χαρακτηριστικό του 4ου κύματος είναι η αμφιβήτηση των ενεργειών των γιατρών.

Σημείωσε δε ότι πίσω από αυτά τα περιστατικά, υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί που δεν τους ξέρουμε, με τους οποίους συνομιλούν οι ασθενείς κατά την νοσηλεία τους και τους προτρέπουν να αρνηθούν τη διασωλήνωση.

«Βλέπουμε που μιλάνε στο κινητό, υπάρχουν πρόσωπα από πίσω και δεν τα ξέρουμε», ανέφερε.

Με αφορμή το περιστατικό με την 51χρονη που κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου καθώς αρνήθηκε την διαασωλήνωση είπε το εξής: «Φτάσαμε στο σημείο να τσακωθούμε για να μπει στη ΜΕΘ και χάσαμε πολύτιμο χρόνο που της κόστισε τη ζωή. Οι συνάδελφοι είχαν τρελαθεί».

Ο γιατρός χτύπησε και ηχηρό καμπανάκι για την τρίτη δόση του εμβολίου, και ειδικά σε όσους είναι εμβολιασμένοι με μια δόση του σκευάσματος της Johnson&Johnson. «Όσοι είχαν εμβολιαστεί από τον Μάρτιο-Απρίλιο με το J&J είναι πλέον ακάλυτποι απέναντι στον ιό. Είμαι ξεκάθαρος. Πρέπει να γίνει η επαναληπτική δόση αμέσως, το ανακοίνωσε και η ίδια η εταιρεία», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Αγρίνιο: Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή (Video)

Πάτρα: Θετικός στον κορωνοϊό τριγυρνούσε από ΚΕΠ σε ΚΕΠ με το rapid test του γιου του

Δαδακαρίδης: Στενοχωρήθηκα, όταν έμαθα για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Έφαγα ένα χαστούκι μες στη μούρη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:01