search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 02:55
MENU CLOSE

Νένα Μεντή: Προτιμούσα να πεινάσω ένα τρίμηνο παρά να κάνω κάτι που δεν μου άρεσε (Video)

14.11.2021 17:21
nena-menti-new

Για την τηλεόραση, τα προγράμματα που έχει ξεχωρίσει και τις προτάσεις που έχει απορρίψει επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια της μίλησε η Νένα Μεντή στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η ηθοποιός, η οποία ενσαρκώνει τη Μαρίνα Κοτοπούλη, είπε πως είναι «φαν της τηλεόρασης παρά το χαμηλό της επίπεδο», παραδέχτηκε πως έχει «δει ριάλιτι» για να τα απορρίψει και ομολόγησε πως έχει ξεχωρίσει από τη μυθοπλασία τον «Σασμό» και το «Κομάντα και Δράκοι».

Όπως εξήγησε η ίδια δεν είχε πάντα αυτοσκοπό να παίξει στην τηλεόραση κι έτσι όταν οι προτάσεις που δεχόταν δεν πληρούσαν τα κριτήριά της αρνούνταν παρά το όποιο κόστος.

«Ήμουν δύσκολη, ξινούλα, δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι, προτιμούσα να πεινάσω ένα τρίμηνο παρά να κάνω κάτι που δεν μου άρεσε», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Καπραβέλος: Τραγική η κατάσταση με τους αρνητές – Με την 51χρονη που πέθανε τσακωνόμασταν για τη ΜΕΘ (Video)

Αγρίνιο: Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή (Video)

Δαδακαρίδης: Στενοχωρήθηκα, όταν έμαθα για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Έφαγα ένα χαστούκι μες στη μούρη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20