search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:00
MENU CLOSE

Πολυτεχνείο: Στην πορεία ο «κακός» από τους «Αναλώσιμους 4»

17.11.2021 21:57
expendables4-new

Ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Αναλώσιμοι 4» τα γυρίσματα της οποίας γίνονται στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Πρόκειται για τον Ίκο Ουβάις ο οποίος υποδύεται τον «κακό» στη χολιγουντιανή ταινία, ο οποίος βρέθηκε στην οδό Τσιμισκή και αποθανάτισε μέσω story στον λογαριασμό του στο Instagram την πορεία των διαδηλωτών για το Πολυτεχνείο καθώς και τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που τη συνοδεύουν.

«Συναρπαστική εμπειρία η Θεσσαλονίκη»

Νωρίτερα, δε, ο ηθοποιός είχε βρεθεί στις αρχαιότητες της πλατείας Ναυαρίνου, από όπου και ανέβασε φωτογραφία με την περιγραφή: «Αυτό το μέρος του κόσμου είναι μία νέα εμπειρία. Μία συναρπαστική (εμπειρία)», προφανώς αναφερόμενος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ίκο Ουβάις είναι Ινδονήσιος ηθοποιός, κασκαντέρ, χορογράφος πάλης και πολεμικός καλλιτέχνης. Είναι περισσότερο γνωστός για την ερμηνεία στις ταινίες δράσης Merantau, The Raid, The Raid 2, Headshot, Mile 22, The Night Comes for Us, Stuber και τη σειρά Netflix, Wu Assassins.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θετικός στον κορωνοϊό – Κόλλησαν και συνεργάτες του στο «The 2night Show»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Μου σώσατε τη ζωή», λέει στους θαυμαστές της (Photos/Video)

Μανούσος Μανουσάκης: Μου πρότειναν να κάνω σειρά με έρωτα μεταξύ εμβολιασμένου και ανεμβολίαστης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:59