search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:39
MENU CLOSE

Λάρισα: Συνεχίζονται οι έρευνες για το μονοκινητήριο αεροσκάφος που αγνοείται – Αγωνία για τον πιλότο

17.11.2021 08:36
plotos newi

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται οι έρευνες για το μονοκινητήριο αεροσκάφος με τον 62χρονο πιλότο τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει το Larissanet.gr, οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου άρχισαν εκ νέου τα ξημερώματα.

 Αναμένεται, επίσης, να πραγματοποιηθούν συσκέψεις από τους επιτελείς για την περαιτέρω οργάνωση της επιχείρησης που πρόκειται να εξελιχθεί.

Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, αλλά και του Λιμενικού, σκάφη του οποίου “χτενίζουν” το Αιγαίο, από Αγιόκαμπο, Σκιάθο και Βόλο. 

Η περιοχή που ερευνάται από τα σωστικά συνεργεία, σε ό,τι αφορά την Π.Ε. Λάρισας, είναι μεταξύ της Χάλκης και της λίμνης Κάρλα.

Το αεροσκάφος ξεκίνησε από τη Θήβα με προορισμό τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα την περιοχή της Δράμας και προχθές περίπου στις 13.30, καταγράφηκε η τελευταία κλήση του κινητού τηλεφώνου του πιλότου, κλήση που εντοπίστηκε από την κεραία της Χάλκης.

Ο 62χρονος Σταύρος Τσιγάλογλου που αγνοείται είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του στη Δράμα, ενημερώνοντάς τους ότι θα επέστρεφε εάν το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες την Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης

ΕΟΔΥ: Πού θα γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test

Κορωνοϊός: Για ύφεση της πανδημίας στις αρχές Δεκέμβρη μιλά η κυβέρνηση – Πιστοποιητικό και με την 3η δόση

Δημοσκόπηση Marc: Πόσοι ανεμβολίαστοι σκέφτονται να κάνουν το εμβόλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:38