search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 23:18
MENU CLOSE

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μεντί κατηγορείται πως γρονθοκόπησε και κλώτσησε γυναίκα

19.11.2021 19:24
mendy-new

Ο Ρομέν Μολινά, Γάλλος δημοσιογράφος, αποκάλυψε ότι ο Φερλάν Μεντί, νυν ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, επιτέθηκε βίαια σε γυναίκα, σε περιστατικό που φέρεται να έχει καταγραφεί το 2018.

Σύμφωνα με τον Μολινά, ο Μεντί έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην άτυχη γυναίκα, ενώ στην συνέχεια την γρονθοκόπησε, την έριξε στο έδαφος και την κλώτσησε στο κεφάλι.

Όπως λέει ο Μολινά, ο Μεντί τότε αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ, ενώ μαζί του φέρεται να ήταν και ακόμη ένας άνδρας. «Οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών και χωρίς δίπλωμα. Μιλάμε για επίθεση σε γυναίκα, δυο γυναίκες, με κλωτσιές στο κεφάλι όταν η μία ήταν στο έδαφος. Έκανε “ελικόπτερο” με τα γεννητικά του όργανα, το κορίτσι δεν το ήθελε, οπότε την βάζει μπροστά του και την κλωτσάει στο κεφάλι. Ήταν φτιαγμένος και πιωμένος. Είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα με το αλκοόλ. Ο σύλλογός του κατάφερε να αποκρύψει τα πάντα γιατί επρόκειτο να πάρει μεταγραφή την επόμενη χρονιά. Αυτά έκαναν», είπε μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Πάντως, ενδιαφέρον έχει και η στάση της Λυόν προηγούμενη ομάδα του Φερλάν Μεντί η οποία κατηγορείται πως έτρεξε να συγκαλύψει το θέμα για να πουλήσει άμεσα και στην καλύτερη δυνατή τιμή τον ποδοσφαιριστή στη Ρεάλ, κάτι το οποίο κατάφερε, πείθοντας τις δύο γυναίκες να μην κάνουν επίσημη καταγγελία, παρά να μείνουν στη διαδικασία της κατάθεσης.

Το θέμα πήρε διαστάσεις λόγω της φημολογίας που ξέσπασε περί της απουσίας του από την προπόνηση της Παρασκευής, των «μερένχες», ωστόσο, η Ρεάλ ανάρτησε φωτογραφία από το πρόγραμμα και έδειξε πως ο Μεντί ήταν παρών στο 2ο κομμάτι…

Κανένα σχόλιο δεν έχει γίνει ακόμα από τη Ρεάλ για τον παίκτη ή την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον Νίκο Μουτσινά (Video)

Πέθανε ο Μικ Ροκ – «Ο άνθρωπος που φωτογράφησε τα ’70s»

Λευτέρης Πανταζής: Με απείλησαν με όπλο ενώ ήμουν στην πίστα και τραγουδούσα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 23:14