search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:00
MENU CLOSE

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον Νίκο Μουτσινά (Video)

19.11.2021 16:48
maleskou-moutsinas

Τέλος στις φήμες περί κόντρας της με τον Νίκο Μουτσινά, έβαλε η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου μιλώντας στην εκπομπή της.

«Μιας και μιλάμε για τον Νίκο, ναι μιλάει, δύσκολα όμως ο άνθρωπος που έχει απέναντί του κάποιες φορές μπορεί να αντιληφθεί αν κάνει πλάκα. Και ακόμη και σε σοβαρά πράγματα έχει μια προσέγγιση πιο χαλαρή.

Ναι, τον θεωρώ ταλαντούχο άνθρωπο. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Λυπάμαι πολύ αν απογοητεύω κόσμο. Δεν έχω κόντρα. Προφανώς όχι με τον Νίκο. Ποτέ δεν είχαμε κόντρα. Ίσα-ίσα που τον έχω στην καρδιά μου και εκείνος το ξέρει. Δεν χρειάζεται να το ξέρουν οι άλλοι καμιά φορά ξέρετε. Εμείς μιλάμε πολύ ανοιχτά εδώ, αλλά κάποιες φορές ο κόσμος θέλει κάτι άλλο να κρατήσει» εξήγησε η παρουσιάστρια.

Ο Νίκος Μουτσινάς, από πλευράς του, ξεκαθάρισε ήδη σε συνέντευξή του στην Αννίτα Πάνια πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με τη «συγκάτοικό» του στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα – Σκορδά: «Θες να μιλήσεις εσύ για μένα εδώ;» (Video)

Ορφέας Παπαδόπουλος κατά Μαυρικίου: «Λέει ψέματα, με διασύρει δημόσια» (Video)

Ιωάννα Τούνη: Οργή στο Twitter για την influencer – «Τους πέταξα 50 ευρώ κι έφυγα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:00