search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:08
MENU CLOSE

Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είναι κακός άνθρωπος, ο θάνατός σου, η ζωή μου» (Video)

22.11.2021 16:09
floriniotis-new

Συνέντευξη παραχώρησε ο καλλιτέχνης Γιάννης Φλωρινιώτης, μιλώντας για τις συνεργασίες του αλλά και τη σχέση που έχει με διάφορα πρόσωπα από τον χώρο.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιάννης Φλωρινιώτης αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη, αλλά δεν παρέλειψε να πετάξει και τα «καρφιά» του και για τον Λευτέρη Πανταζή.

Όπως δήλωσε αρχικά για τον ηθοποιό, που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, δεν είναι η δική του αρμοδιότητα να κρίνει αν είναι ένοχος ή όχι. «Ό,τι είναι αξιόποινο θα το κρίνει η Δικαιοσύνη, όχι εγώ. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν συνεργάζομαι με κάποιον, ενώ εγώ δέχτηκα bullying και από τραγουδιστές και από ηθοποιούς. Σκέφτομαι ότι κάθε άνθρωπος για να θέλει να δουλέψει έχει ανάγκη το μεροκάματο», είπε χαρακτηριστικά για τον Χαϊκάλη.

«Με την Άντζελα τα βρήκατε;» ρώτησε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιάννη Φλωρινιώτη να απαντά: «Η Άντζελα δεν είναι κακιά, ο άλλος είναι κακός. Η Άντζελα ότι φοβάται τον ανταγωνισμό. Σε δύο μαγαζιά που ήταν να πάει στο ένα την πείραξε η μαρκίζα στο άλλο το καμαρίνι. Αν δει έναν καλλιτέχνη που θα πάρει μεγαλύτερο χειροκρότημα την πονάει, την ενοχλεί. Γι’ αυτό και δεν συνεργάστηκε μαζί μου. Την αγαπάω» είπε.

«Ο άλλος είναι κακός, ο άλλος, ο άλλος! Εκείνος είναι, Παναγία μου! Για τον Λευτέρη λέω. Εγώ τον αγαπώ. Σαν καλλιτέχνης μου αρέσει και θέλω να είμαστε φίλοι αλλά δεν γίνεται να είμαστε φίλοι. “Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι αυτός» είπε για τον Λευτέρη Πανταζή.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο: Απολογείται δημοσίως μετά τις αντιδράσεις (Videos)

Έλενα Παπαρίζου: Η επιστροφή στα Madwalk και το πρώτο της… μπότοξ! (Video)

Γιώργος Καρκάς κατά Ζέτας Δούκα: «Δε μπορείς να βγαίνεις με ύφος βιασμένης και να λες ότι σου πέταξαν καρέκλα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06