search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:34
MENU CLOSE

Ιωάννα Τούνη για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο: Απολογείται δημοσίως μετά τις αντιδράσεις (Videos)

22.11.2021 11:57
ioanna-toyni-new

Επειτα από τις ποικίλες αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτησή της κατά αεροπορικής εταιρείας επειδή τη χρέωσε 40 ευρώ για υπέρβαρο στις αποσκευές της, η Ιωάννα Τούνη απολογείται δημοσίως, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση.

«Νομίζω πως ήταν μία παρεξήγηση το όλο θέμα. Δεν τοποθετήθηκα απόλυτα σωστά. Σε 15 δευτερόλεπτα δε μπορείς να πεις όλο το σκηνικό και πώς έχει γίνει. Για αυτό το λόγο έκανα και κάποια έξτρα story για να εξηγήσω καλύτερα τι συνέβη», δήλωσε η influencer, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day από τα παρασκήνια του Madwalk.

Το story που προκάλεσε την οργή των χρηστών του διαδικτύου

«Πετάω μίνιμουμ δύο φορές κάθε εβδομάδα μαζί τους. Τους έχω αφήσει έναν σκασμό λεφτά και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό σε άδεια πτήση γιατί είχα δύο κιλά έξτρα στη χειραποσκευή μου. Με χρέωσαν 40 ευρώ. Τους πέταξα 50 και σηκώθηκα κι έφυγα. Καλά δεν έκανα; Ψωμόλυσες!» είχε αναφέρει σε story της στο Instagram προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων από τους χρήστες των social media.

Η συγγνώμη της στο Instagram

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το περιστατικό και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, επισημαίνοντας ότι τα λόγια της παρεξηγήθηκαν.

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το σόου χορού του Star

Χάρης Ρώμας: «Έχω αντικαταστήσει ηθοποιό μου επειδή δεν εμβολιαζόταν» (Video)

«Φάρμα»: Η τρολ συνέντευξη του Γαρδέλη για το παιχνίδι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:32