search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 05:40
MENU CLOSE

Κωστής Μαραβέγιας: Αποκάλυψε τη δερματική του πάθηση

22.11.2021 17:22
maravegias

Για τη διαφορετικότητα, τη σχέση του με τις γυναίκες, αλλά και την τάση του στην «παρανομία» μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Happy Day.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day ο Κωστής Μαραβέγιας, μιλώντας για το ντεμπούτο του στην παρουσίαση και τον νέο επαγγελματικό ρόλο ως οικοδεσπότης της εκπομπής “Δυνατά” της ΕΡΤ και αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Η έννοια της διαφορετικότητας και πώς αυτή βρίσκεται στη ζωή του ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησε ο γνωστός τραγουδιστής με την Τίνα Μεσσαροπούλου, με τον ίδιο να μιλάει ανοιχτά για τη λεύκη από την οποία πάσχει.

Η διαφορετικότητα είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στη ζωή μας καθημερινά, είτε ως προς το χρώμα του δέρματος, είτε προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Για μένα είναι κάτι πολύ φυσικό και δεδομένο, δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά τα θέματα να τα ξεπεράσουμε και προφανώς δεν πρέπει να τα κρύβουμε. Άσε που τώρα έχει γίνει και της μόδας, είδα πρόσφατα ένα μοντέλο στην Αμερική“, δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός καλλιτέχνης.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Σάλος με ροζ βίντεο που διέρρευσε (Photo)

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου, φοράω προσθετικά» (Video)

Φλωρινιώτης για Πανταζή: «Είναι κακός άνθρωπος, ο θάνατός σου, η ζωή μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09