search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:23
MENU CLOSE

Κυκλοφορεί η ελληνική έκδοση του Rolling Stone

24.11.2021 13:05
dfa2880c-631d-48c6-bcda-4c5f0eae147d_rolling_stone-magazine

Το Rolling Stone έρχεται στην Ελλάδα, θα είναι μηνιαίο και θα κυκλοφορεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Θα είναι στην τιμή των 3.9 ευρώ μαζί με την εφημερίδα, ενώ αργότερα θα κυκλοφορεί και αυτόνομα στα περίπτερα στην τιμή των 4.9 ευρώ. 

Αυτό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα βγει το πρώτο τεύχος. Το ελληνικό εξώφυλλο κοσμούν με κοινή φωτογράφηση ο Παύλος Παυλίδης και ο ΛΕΞ.

Στη διεύθυνση του περιοδικού που εκδίδεται από την People Media βρίσκεται η Ειρήνη Σαρλή και την συντακτική επιτροπή αποτελούν οι Μάρκος Φράγκος, Νίκος Πετρουλάκης, Αντώνης Βιλλιώτης, Μαρία Μαρκουλή, Αγγελος Κλειτσίκας και Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Είναι η πρώτη φορά που το Rolling Stone βγάζει ελληνική έκδοση ενώ μόλις τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε και η βρετανική έκδοση.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός-Καπραβέλος: Θα έχουμε εκατόμβη νεκρών εάν δεν πάμε σε υποχρεωτικό εμβολιασμό

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Κορωνοϊός: Η βιταμίνη που μειώνει τη φλεγμονή και συμβάλλει στην ανάρρωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:19