search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:21
MENU CLOSE

Το περιοδικό Rolling stone θα «μιλά» Ελληνικά

06.10.2021 18:42
rolling stone-new 2

Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες  για την κυκλοφορία του θρυλικού περιοδικού «Rolling Stone» στην ελληνική αγορά.

Τα δικαιώματα του τίτλου εξασφάλισε ο Γιώργος Ισαάκ της People Media, μέλος της People Entertainment Group και έχει αρχίσει να στήνεται η συντακτική ομάδα.

Από το 1967 είναι εκείνο που «διαμορφώνει τάσεις, θέτει τον πήχη των περιοδικών ψηλά και αλλάζει την κουλτούρα της νεολαίας».

Είναι το πιο γνωστό μουσικό περιοδικό παγκοσμίως και κυκλοφορεί σε πολλές χώρες. Επίσης το site του είναι από τα πιο επιδραστικά στον χώρο της μουσικής.

 Η ελληνική έκδοση του «Rolling Stone» θα έχει προφανώς αποκλειστική ύλη από το αμερικανικό αλλά θα παρουσιάζει και όλη την ελληνική, ροκ (και όχι μόνο) μουσική επικαιρότητα.

Η θεματολογία του δεν θα είναι μονοσήμαντη. Άλλωστε ο τίτλος με την παγκόσμια ακτινοβολία ανέκαθεν φιλοξενούσε στις σελίδες του θέματα από την ποπ κουλτούρα, την πολιτική, την κοινωνία καθώς φρόντιζε να αφουγκράζεται και να ανταποκρίνεται στα κελεύσματα των καιρών, τις τάσεις, τα ρεύματα.

Το περιοδικό δεν θα κυκλοφορήσει αυτόνομο στα περίπτερα αλλά επέλεξε να συνεργαστεί με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Θα βγάζει ένα τεύχος το μήνα και θα συνυπάρχει με την «Εφ.Συν.» του Σαββατοκύριακου. Οι προδιαγραφές του ορίζονται από την αμερικανική έκδοση. Δηλαδή το περιοδικό θα είναι μεγάλου σχήματος illustration έκδοση.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για την Ελένη

«Βαρδιάνος στα σπόρκα»: Ξορκίζοντας την πανδημία

Η Νίκη Λυμπεράκη θα δίνει τη «Μεγάλη εικόνα» στο Mega

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:18