search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:31
MENU CLOSE

Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ και Big Brother: «Αντέδρασα σε μια κακοποιητική συμπεριφορά» (Video)

26.11.2021 09:38
giorgos-tsalikis-new

Για τη δικαστική του διαμάχη με τον ΣΚΑΪ και το συμβόλαιο για το Big Brother που ο σταθμός κατήγγειλε μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, κάνοντας λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά.

«Με ενοχλεί πλέον που εν έτει 2021 υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που λέμε “δεν βαριέσαι”. Δεν είμαι τσαμπουκάς, αντέδρασα σε μία κακοποιητική συμπεριφορά.

Είχα ένα συμβόλαιο που το πέταξαν στα σκουπίδια. Κάποια στιγμή άκουγα ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος. Τους έπαιρνα και είχαν εξαφανιστεί. Όταν γύρισα, μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα, ότι μπορεί να μη γίνει το “Big Brother”.

Το ήξερε όλη η πιάτσα. Είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό στην Ιωάννα Μαλέσκου και το ήξεραν πριν καν πάω. Το γενικότερο θέμα είναι ότι πλέον, απαγορεύεται να έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το παίρνει να το πετάει σε σκουπίδια και να πετάει κι εσένα στα σκουπίδια. Είναι ανεπίτρεπτο» ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτά» και την Αννίτα Πάνια.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βογιατζής στο «Ενώπιος Ενωπίω»: «Ήθελα ο Βοσκόπουλος να μου εξηγήσει σε τι έφταιξα» (Video)

«Mόνο η Βανδή ήταν καλεσμένη στην εκδήλωση, εκείνη έφερε τον Μπισμπίκη», λέει ο Λιάρος- Διάψευση Λαζόπουλου

H Μαντόνα σοκάρει το instagram στα 63: Ημίγυμνη με ψηλοτάκουνα και «έναν άγγελο να την προσέχει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:31