ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:22
MENU CLOSE

Γιουβέντους: Κίνδυνος υποβιβασμού και αφαίρεσης τίτλων!

29.11.2021 21:43

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην Ιταλία, μετά το οικονομικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και αφορά την Γιουβέντους. Η εισαγγελική έρευνα που διεξάγεται στην Γηραιά Κυρία αφορά τις μεταγραφές και τις πωλήσεις που ήταν εικονικές, ενώ μπορεί να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι.

Ο Έλκαν μάλιστα έχει καλέσει ήδη τους δικηγόρους του να βρεθούν στην Ιταλία και να ξεκινήσουν τη δική τους έρευνα. «Η επανάσταση είναι πιο κοντά, περισσότερες αρμοδιότητες στον Αριβαμπένε πλέον», έγραψε η Gazzetta dello Sport. Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε είναι ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, παίρνοντας αυτή τη θέση τον περασμένο Μάιο από τον Τζον Έλκαν.

Την ίδια ώρα, ο Φεντερίκο Τσερουμπίνι, αθλητικός διευθυντής της ομάδας, κατέθετε για εννιά ώρες στο γραφείο του εισαγγελέα. Δεν είναι ύποπτος, αλλά είναι το δεξί χέρι του Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος είναι ο κύριος ύποπτος εκτός από τη Γιουβέντους και μίλησε αρκετά με τον εισαγγελέα για το ενδεχόμενο του «plusvalenza», δηλαδή για τις εικονικές μεταγραφές.

Στη Γιουβέντους, πάντως, υπάρχει μια γενικότερη ανησυχία. Η Codacons, η οποία είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που εξετάζει-ερευνά μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα στην Ιταλία, έκανε εισήγηση για βαριά τιμωρία στη Γηραιά Κυρία.

Διαβάστε επίσης

Twitter: Αποχωρεί ο γενικός διευθυντής και συνιδρυτής του

Μετάλλαξη Όμικρον: Τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε Ισπανία-Σουηδία

Μετάλλαξη Όμικρον: Πολύ μεταδοτική, απαιτείται άμεση δράση, κατέληξαν οι υπουργοί Υγείας της G7

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:22
Exit mobile version