search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:15
MENU CLOSE

Αναστολή της απεργίας στην COSCO

01.12.2021 20:44
cosco-new

Σε αναστολή της 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης που είχε ξεκινήσει την Τετάρτη, προχώρησε η  Ένωση Εργαζομένων Εμπορευματοκιβωτίων (ΕΝΕΔΕΠ) στις προβλήτες 2 και 3 του λιμανιού του Πειραιά.

«Σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται η απεργία λόγω γραπτής δέσμευσης που λάβαμε από την εργοδοσία για έναρξη διαβουλεύσεων σχετικά με τα αιτήματα που έχουμε γνωστοποιήσει, σχετικά με αυξήσεις μισθών, μετατροπή συμβάσεων σε πλήρους απασχόλησης, ωράριο εργασίας και πρόγραμμα εργασίας. Οι αγώνες μας δικαιώνονται!» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΝΕΔΕΠ.

DPORT: «Είμαστε σε διάλογο για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης»

Σε ανακοίνωσή της νωρίτερα την Τετάρτη, η εταιρεία ανέφερε ότι «είμαστε σε διάλογο και με τα δύο σωματεία των εργαζομένων για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης»,προσθέτοντας: «Έχουμε τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις μας, ενώ προχωράμε σε διάλογο και με τα δύο σωματεία των εργαζομένων με σκοπό να αξιολογήσουμε συνολικά τα αιτήματα των εκπροσώπων για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας».

Να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της COSCO στις αρχές Νοεμβρίου, η εταιρεία είχε αναγκαστεί να αποδεχτεί τα περισσότερα αιτήματα των εργαζομένων αλλά όχι την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Διαβάστε επίσης:

Εισήγηση για τα χριστουγεννιάτικα πάρκα: Μόνο για εμβολιασμένους επισκέπτες και εργαζόμενους

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος μετά από ξυλοδαρμό σε κέντρο παιδιών με αναπηρία

Κύκλωμα πλαστών εγγράφων: Βαριά κακουργήματα στους συλληφθέντες – Εμπλέκονται 34 αστυνομικοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:08