search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:11
MENU CLOSE

«Ο ρόλος μου στη Λάμψη μου έκανε ζημιά» (Video)

01.12.2021 13:50
lampsi-foskolos-new

Για τη συμμετοχή του στη σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου μίλησε ο Κώστας Δίγκας επισημαίνοντας ότι εν τέλει η δουλειά αυτή έκανε ζημιά στην καριέρα του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο ηθοποιός υποστήριξε ότι μπορεί ο ρόλος του να του χάρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα, ωστόσο, δε λειτούργησε θετικά στη μετέπειτα πορεία του.

«Από πλευράς αναγνωρισιμότητας, ο ρόλος μου στη Λάμψη ήταν κομβικός, αλλά καλλιτεχνικά δεν με βοήθησε, μάλλον ζημιά μου έκανε. Μετά τη Λάμψη, κανείς δεν μου πρότεινε δουλειά.

Στιγματιστήκαμε, δεν βρίσκαμε δουλειά, κανένας από εμάς. Είχα ταυτοποιηθεί ως Ρένος, ήταν μια δύσκολη περίοδος. Ήθελα να φύγω νωρίτερα από τη Λάμψη, αλλά υπήρχαν συμβόλαια κι έτσι έφυγα στα τέσσερα χρόνια» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στο κίνημα #MeToo και τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος, ο ηθοποιός δήλωσε πως αυτά πάντα υπήρχαν: «Στον χώρο μας ήταν γνωστό ότι υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Ο βιασμός, βέβαια, είναι άλλο πράγμα» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος από τους κριτές του Masterchef έπαιζε στον Πανιώνιο; Εντοπίστε τον στη φωτογραφία! (Photo)

Γιώργος Λιάγκας προς ανεμβολίαστους για τα 100 ευρώ – «Εγώ είμαι μ@..κ@ς που εμβολιάστηκα;» (Video)

Μαρία Ιωαννίδου για υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Εγώ θα χρέωνα 200 ευρώ, ο πρωθυπουργός είναι επιεικής» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:10