search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου για υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Εγώ θα χρέωνα 200 ευρώ, ο πρωθυπουργός είναι επιεικής» (Video)

01.12.2021 11:30
maria-ioannidoy-new

Στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού για τους άνω των 60 αναφέρθηκε η Μαρία Ιωαννίδου.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι δίνει περιθώριο στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών να εμβολιαστούν έως τις 16 Ιανουαρίου αλλιώς θα πληρώνουν διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα.

Ερωτηθείσα σχετικά, η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε ότι συμφωνεί απόλυτα με τα εν λόγω μέτρα τονίζοντας ότι το ποσό των 100 ευρώ είναι λίγο.

«Έγω θα τους έβαζα 200 ευρώ. Ο κύριος πρωθυπουργός είναι επιεικής. Συγγνώμη κιόλας. Γιατί μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ένα εμβόλιο θα τους σώσει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να την πληρώνουμε οι υπόλοιποι επειδή κάποιοι είναι άσχετοι» είπε χαρακτηριστικά.

Για τα νέα μέτρα τοποθετήθηκαν όμως και άλλοι ηθοποιοί όπως η Ελένη Γερασιμίδου η οποία επισήμανε ότι δεν κατανοεί την «επανάσταση» των εμβολίαστων.

Υπέρ των νέων μέτρων τάχθηκε, τέλος, και η Βάσια Τριφύλλη η οποία υποστηρίζει ότι αυτό θα έπρεπε, ίσως, να έχει γίνει νωρίτερα.

«Πολύ καλά έκανε. Και άργησε κατά τη γνώμη μου. Αφού είμαστε ατίθασος λαός. Δεν πάμε και πολύ καλά στο μυαλό μας. Δε μας ενδιαφέρει αν θα πεθάνει ο διπλανός μας. Όταν αφορά το γενικό καλό της χώρας μας, δεν έχεις δικαίωμα να πεις “όχι» είπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:

Μελίνα Κανά: «Έγραψαν ότι πέρασα καρκίνο – Δεν ισχύει» (Video)

GNTM: Εκτός διαγωνισμού ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί (Video)

Adele: Η μεγάλη επιστροφή στα σόου το 2022 στο Λας Βέγκας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29