search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:32
MENU CLOSE

Μελίνα Κανά: «Έγραψαν ότι πέρασα καρκίνο – Δεν ισχύει» (Video)

01.12.2021 10:35
melina-kana-new

Σε κάποια ψευδή δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει περάσει καρκίνο αναφέρθηκε η Μελίνα Κανά, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τέτοιου είδους φήμες.

Η τραγουδίστρια επισήμανε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, ενώ μίλησε για άλλα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει με την υγεία της.

«Είχαν γράψει εσφαλμένα, δεν ξέρω πώς προέκυψε αυτό, ότι έχω περάσει καρκίνο. Όχι, δεν έχω περάσει καρκίνο. Εγώ έδωσα τις δικές μου μάχες. Είχα ένα πρόβλημα καρδιακής φύσης που με υποχρέωσε να κάνω μπαλονάκι και ένα πρόβλημα με τον αυχένα μου για το οποίο χειρουργήθηκα και ταλαιπωρήθηκα αρκετά» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη, τέλος, στο τραγούδι του Σασμού το οποίο ερμηνεύει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, η Μελίνα Κανά δηλώνει πολύ χαρούμενη που ο κόσμος αγάπησε από την πρώτη στιγμή το εν λόγω κομμάτι.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Εκτός διαγωνισμού ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί (Video)

Adele: Η μεγάλη επιστροφή στα σόου το 2022 στο Λας Βέγκας

Στο «σφυρί» τα διάσημα δερμάτινα γάντια του Καρλ Λάγκερφελντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:32