search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:38
MENU CLOSE

Παρθένα Κουτμερίδου: «Σύζυγος και πνευματικός την απέτρεψαν να εμβολιαστεί» λέει ο γυναικολόγος της (Video)

01.12.2021 18:18
koutmeridou_new

Θλίψη προκάλεσε η είδηση πως η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

O γυναικολόγος της μιλώντας στο MEGA, έριξε ευθύνες στον σύζυγο και στον πνευματικό της άτυχης εγκύου, καθώς όπως είπε, την είχε συμβουλέψει να εμβολιαστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά εκείνη φοβόταν.

«Τη συμβούλεψα να κάνει εμβόλιο, αυτή και ο σύζυγός της, από την πρώτη στιγμή. Είμαι φανατικά υπέρ του εμβολιασμού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επανειλημμένα προσπάθησα να πείσω αυτή τη γυναίκα, που δεν ήταν μόνο πελάτισσα αλλά και πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά, από ό,τι καταλαβαίνω, ο σύζυγός της -ο οποίος είναι φανατικός αντιεμβολιαστής– και η οικογένειά του την απέτρεψαν από το να εμβολιαστεί, πιθανώς και λόγω κάποιου πνευματικού».

Όπως συμπλήρωσε ο γυναικολόγος, η παρότρυνση για τον εμβολιασμό έγινε παραπάνω από μία φορά – και μάλιστα παρουσία μαρτύρων – ενώ από ένα σημείο και μετά ο σύζυγός της δεν πήγαινε μαζί στις εξετάσεις της καθώς διαφωνούσε με τον γυναικολόγο.

«Φτάσαμε σε ένα σημείο που σύζυγός της δεν ερχόταν γιατί ήταν παρεξηγημένος μαζί μου γιατί επέμενα να κάνουν το εμβόλιο. Αυτή είναι η αλήθεια, έχω το θάρρος της γνώμης μου. Από την στιγμή που η ελληνική εταιρεία μαιευτικής κοινοποίησε τη σύσταση ότι οι έγκυες πρέπει να εμβολιαστούν, έχω συστήσει σε όλες τις έγκυες να κάνουν εμβόλιο».

Ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιον πνευματικό της άτυχης γυναίκας. Όπως είπε, «υποπτεύομαι ότι ο πνευματικός της είναι αυτός που υποκίνησε και τον άντρα της. Δεν ξέρω πως εμφανίστηκε η φημολογία ότι ο γιατρός της της είπε να μην κάνει εμβόλιο. Εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό, το αντίθετο» καταλήγει ο γιατρός.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Στους 690 οι διασωληνωμένοι – 75 θάνατοι και 6.196 νέα κρούσματα

Κύκλωμα πλαστών εγγράφων: Βαριά κακουργήματα στους συλληφθέντες – Εμπλέκονται 34 αστυνομικοί

e-ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονικές υπηρεσίες για λογιστές και φοροτεχνικούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:38