search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:46
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 30/11/21: Σκληρές μάχες στο primetime

01.12.2021 20:04
tileorasi_new

Διατήρησε την πρωτοκαθεδρία ο «Σασμός» (Alpha) για μία ακόμη ημέρα βελτιώνοντας μάλιστα στην απόδοση του σε σχέση με την Δευτέρα.

Το ίδιο συνέβη και τη σειρά «Η γη της ελιάς» (Mega). Παρέμεινε όμως στη ίδια θέση με αυτή που είχε «τερματίσει» τη Δευτέρα (29/11).

Και οι δύο σειρές με τα επεισόδια τους συγκεντρώνουν τους μισούς και πλέον τηλεθεατές που το συγκεκριμένο διάστημα είναι μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Όπως καταλαβαίνετε στην χρονική περίοδο 21.00- 24.00 πέφτουν «κορμιά» για την τηλεθέαση.

Η πίεση, έντονη, μετακυλίεται στο υπόλοιπο περιβάλλον, ειδικά στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Εκεί μονομαχούν για την τρίτη θέση η σειρά «Άγριες μέλισσες» (ΑΝΤ1) και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Η σειρά του ΑΝΤ1 εν τω μεταξύ στην ώρα προβολή της έχει «απέναντι» της τα πρώτα 60 λεπτά του επεισοδίου της σειρά «Η γη της ελιάς» και περι τα 20 λεπτά από το επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Ζόρικες καταστάσεις.

Το τηλεπαιχνίδι του Star μοιάζει να «παίζει» χωρίς αντίπαλο αλλά και με φανατικό κοινό.

Η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» είναι αντιπρόταση του ΑΝΤ1 στα κεντρικά δελτία των Starκαι Σκάι και από ότι δείχνουν οι μετρήσεις της Nielsenαντιστέκεται και παραμένει εκεί περίπου στη μέση της σκάλας με τα καλύτερα κάθε ημέρας.

Το «Deal» (Alpha) επίσης δείχνει να «ανεβάζει στροφές» και την Τρίτη 30/11 έπιασε την έβδομη θέση. Μάλιστα βελτίωσε την απόδοση του το τηλεπαιχνίδι κατά σχεδόν δύο ποσοστιαίες μονάδες τηλεθέασης.

Επανεμφανίστηκε στο Top 10 το καθημερινό σίριαλ «Ήλιος» με 5,5% μέση τηλεθέαση, το οποίο έχει δείξει ότι μπορεί και καλύτερα. Παίζει ρόλο όμως και η ώρα προβολής.

Διαβάστε επίσης:

«Tango»: Η «δικαίωση» της Μαρίας Σνάιντερ άργησε 50 χρόνια

Βig Brother: Θέατρο, τραγούδι και χορός στο νέο επεισόδιο (Video)

Survivor: Σε αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα με ολίγη από άγχος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 21:46