search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:04
MENU CLOSE

Συναγερμός στον ΟΗΕ – Ένοπλος έξω από τα κεντρικά γραφεία (Photos/Videos)

02.12.2021 19:04
un-new

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας) στη Νέα Υόρκη, καθώς ένοπλος εμφανίστηκε έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ.

«Υπάρχει αστυνομική δράση μπροστά από το κτίριο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο Μανχάταν. Είμαστε κλειδωμένοι μέσα και παραμένουμε σε επαφή με την αστυνομία», δήλωσε εκπρόσωπος του ΟΗΕ, μετά την κινητοποίηση της αστυνομίας της πόλης της Νέας Υόρκης για την αντιμετώπιση του περιστατικού με τον ένοπλο.

«Η έδρα του ΟΗΕ είναι κλειστή, υπάρχει αστυνομική δραστηριότητα», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού Στεφάν Ντουζαρίτς.

Σύμφωνα με αξιωματούχο που ζήτησε να μην κατονομαστεί, “ένας άνδρας με τουφέκι απειλεί να αυτοκτονήσει” μπροστά σε μια από τις εισόδους του κτιρίου.

Η λεωφόρος κατά μήκος της έδρας του ΟΗΕ έχει κλείσει για την κυκλοφορία. Στις φωτογραφίες που είδε το Γαλλικό Πρακτορείο, ο άνδρας λόγω του οποίου έκλεισε το κτίριο στεκόταν μπροστά στην πύλη με αστυνομικούς να βρίσκονται κοντά και να προστατεύονται από ένα φορτηγό.

Το κλείσιμο της έδρας δεν προκάλεσε διατάραξη στα κτίρια όπου το Συμβούλιο Ασφαλείας συνεχίζει τη συνεδρίασή του για το Ιράκ.

Άγνωστες παρέμεναν αρχικά οι προθέσεις του.

Διαβάστε επίσης:

Παράνομες ελληνοποιήσεις: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τους αστυνομικούς – Ξεπερνούν τους 200 οι εμπλεκόμενοι (Videos)

Ξαφνική συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου στη Στοκχόλμη

Ακρίβεια: H Αθήνα 6η παγκοσμίως σε υψηλές τιμές καυσίμων παρά τη «βουτιά» στο Brent

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42