search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:11
MENU CLOSE

Ριάλιτι: Σκληρές κόντρες – Μπαίνει στη σκακιέρα και «Η φάρμα»

04.12.2021 09:15
Farma_new

Το αγροτικό ριάλιτι «Η Φάρμα» του ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να κάνει έναρξη το Σάββατο. Όμως ο αρχικός σχεδιασμός ήταν διαφορετικός.

Η πρεμιέρα ήταν αρχικώς προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου. Το κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτηκε και αποφάσισε να μην αφήσει ένα ακόμη Σ/Κ στα μουσικοχορευτικά «The Voice» και «Just the 2 of Us» και το συναυλιακού τύπου «Σπίτι με το Mega» του ανταγωνισμού.

Ο ΑΝΤ1, δηλαδή, αν και μέχρι τώρα πόνταρε στις κλασικές ταινίες του παλιού ελληνικού σινεμά, αναπροσαρμόζει την τακτική του στη σκακιέρα τηλεθέασης. Διότι δεν θέλει να βλέπει ΣΚΑΪ και Alpha να νέμονται την τηλεθέαση στην prime time ζώνη του Σαββατοκύριακου. Για τούτο μετέφερε πιο μπροστά την έναρξη του βουκολικού ριάλιτι.

Το πρώτο επεισόδιο της «Φάρμας» θα παραταχθεί απέναντι στα «Just the 2 of us», «The Voice», «Σπίτι με το Mega».

Την Κυριακή στο μεταξύ θέλει να αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό την πολύ καλή απόδοση που σημειώνει το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ special» με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τις Κυριακές το αγροτικό ριάλιτι θα κοντράρεται με το «Dancing with the Stars» του Star, το «The Voice» του ΣΚΑΪ και το σαρωτικό «Η Γη της Ελιάς» του Mega.

Στη «Φάρμα» επίσης θέλουν να κάνουν αβάντα τις Παρασκευές με το «Βινύλιο». Το ριάλιτι θα αρχίζει μόλις τελειώνει η θεματική εκπομπή του Κανάκη και των συν αυτώ, θα διαρκεί 150 λεπτά, καθώς το επεισόδιο της Παρασκευής περιλαμβάνει τη διαδικασία αποχώρησης, και στο καπάκι θα αρχίζει η δημοσιογραφική εκπομπή «Special Report», η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

Οι κινήσεις στη σκακιέρα όμως δεν σταματούν εδώ. Από την παραμονή των Χριστουγέννων κι έπειτα η «Φάρμα» θα έχει κόντρα στο επεισόδιο με τη διαδικασία αποχώρησης. Θα αναμετράται με το «Dancing with the Stars» του Star, το οποίο, από τις 24 Δεκεμβρίου, αλλάζει ημέρα προβολής και στη νέα θέση του θα παραμείνει έως το τέλος Ιανουαρίου, οπότε και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος μεταδόσεών του.

Οι 18 παίκτες/αγρότες της «Φάρμας» είναι οι: Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου, Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στα αγροτικά τηλεαλώνια θα μονομαχήσουν έως ότου απομείνει ένας, ο οποίος θα αποχωρήσει κατά 100.000 πλουσιότερος. Στο μεταξύ, κατά την παραμονή τους, θα αμείβονται και όσο περισσότερο παραμείνουν τόσο περισσότερο θα έχουν να λαμβάνουν.

Διαβάστε επίσης:

Καραγιάννης: «Τα έργα υποδομών στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να είναι αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης»

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντά τον Πάπα Φραγκίσκο για τρίτη φορά – Την Δευτέρα το τετ α τετ

Ριάλιτι: Σκληρές κόντρες – Μπαίνει στη σκακιέρα και «Η φάρμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:10