search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 14:50
MENU CLOSE

Mega play: Η υβριδική πλατφόρμα του Mega μόλις τρία ντάμπλγιου κι ένα «κλικ»… μακριά

06.12.2021 15:27
megaplay098-new

Στην «χώρα» των OTT (Over The Top) υπηρεσιών και του ανταγωνισμού και σε αυτό το πεδίο, εισέρχεται το Mega εγκαινιάζονται την υβριδική του πλατφόρμα Mega Play  (https://www.megatv.com/tag/mega-play/) χάρη στην οποία ο τηλεθεατής- χρήστης θα έχει τη δυνατότητα της κατ επιλογήν πρόσβασης στο περιεχόμενο του καναλιού.

Με το Mega Play ο τηλεθεατής θα μπορεί, οποτεδήποτε το επιθυμεί να έχει δωρεάν πρόσβαση κατ αρχήν σε όλα δηλαδή τα επεισόδια των σειρών μυθοπλασίας του αλλά και σε εκπομπές και αποσπάσματα από το ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού, καθώς και σε αγώνες και στιγμιότυπα από το UEFA Champions League.

Εκτός από το πρόγραμμα της φετινής σεζόν  ο τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει στο MEGA Play κλασικές αγαπημένες σειρές από την αξεπέραστη ταινιοθήκη του σταθμού, που θα ανανεώνεται τακτικά, το live streaming του One Channel, καθώς και να ακούσει τον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6.

Για την εισαγωγή του στην υβριδική πλατφόρμα του καναλιού  ο τηλεθεατής   χρειάζεται να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το- περίφημο πια-  κόκκινο κουμπί.

Μέσα από ένα φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον, εξαιρετικά εύκολο στην πλοήγηση, ο τηλεθεατής αποκτά πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα με μεγάλη ποικιλία, που ανταποκρίνεται σε κάθε προτίμηση.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Ακύλας δέχεται το πιο ισχυρό χτύπημα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στην τηλεόραση – «Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δε θα βγω από το νοσοκομείο» (Video)

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πώς είδαν οι εφημερίδες την πρωτιά Ανδρουλάκη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28