search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:42
MENU CLOSE

Εξάρχεια – Καταγγελία: Αστυνομικοί έσπασαν τζαμαρία πολυκατοικίας (video)

07.12.2021 10:16
drasi_exarxeia

Νέα φαινόμενα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας καταγράφηκαν χθες στα Εξάρχεια μετά τη μαζική πορεία μνήμης για τη συμπλήρωση 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Μπορεί εκατοντάδες αστυνομικοί στο πλαίσιο μετεκπαίδευσης να κάθισαν πάλι στα θρανία για θέματα που αφορούν μεταξύ άλλων και τη… διαχείριση θυμού και βίας, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό.

avgi.gr

Τα βίντεο που δημοσιεύει η Αυγή είναι ενδεικτικά. Σε ένα από αυτά ομάδα αστυνομικών σπάει τζαμαρία πολυκατοικίας, χωρίς μάλιστα να έχει προηγηθεί το οτιδήποτε.

avgi.gr

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Παπαντωνίου, όλα συνέβησαν στην οδό Τζαβέλλα, όταν οι άνδρες της ομάδας «Δράση» επιτέθηκαν σε άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο κόσμος επιχείρησε να μπει σε πολυκατοικία ώστε να προστατευθεί ωστόσο οι αστυνομικοί έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας και προχώρησαν σε τουλάχιστον δύο συλλήψεις.

avgi.gr

Σε άλλο βίντεο, αστυνομικός διακρίνεται να χτυπάει στο κεφάλι άνδρα που μόλις έχει συλληφθεί…

Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος Οκτωβρίου, ένας άνδρας των ΜΑΤ είχε καταγραφεί να σπάει τζαμαρία και να φωνάζει «Ναι, είμαι τρελός…» ενώ η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη είχε καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της από αστυνομικό….

Φωτογραφίες, βίντεο: avgi.gr

Διαβάστε επίσης:

Γαλάτσι: Τι «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την εκτέλεση του «Dirty Harry» (video)

Ζακ Κωστόπουλος: Συνεχίζεται η δίκη με καταθέσεις μαρτύρων

Έβρος: Ελεύθεροι ο Έλληνας αστυνομικός και η φίλη του που συνελήφθησαν στην τουρκική μεθόριο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10