search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:54
MENU CLOSE

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Εκτός ορίων βγαίνει ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια

07.12.2021 14:54
i-gi-tis-elias-new

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη «Γη της Ελιάς», με τη σειρά του Mega να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η εικόνα της Ιουλίας μαζί με τον Κουράκο τσακίζει τον Στάθη, τη στιγμή που όλο το χωριό αρχίζει να συζητά έντονα για το νέο ειδύλλιο.

Από την άλλη, η Αντιγόνη ζητά από τη Μαρίνα να ενημερώσει τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA. Ο Δημήτρης συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά, ζητώντας της να τον συγχωρέσει και να κάνουν μια νέα αρχή.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μαθαίνει πως πρόκειται να γεννήσει κοριτσάκι, ενώ η Ευτυχία κάνει τα πάντα ώστε να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Αποστόλη. Εκείνος, ωστόσο, δυσκολεύεται να τη δει φιλικά.

Η Αθηνά ζητά από τον Μάνο να μελετήσει το βιογραφικό της Μάρθας, μήπως υπάρχει θέση για εκείνη στο ελαιοτριβείο, ενώ ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια, πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και απαιτεί εξηγήσεις.

Ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση εισβάλει στο ιατρείο της Αντιγόνης και σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά…

Διαβάστε επίσης:

Η ΕΡΤ προσκαλεί σε debate Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου

Mega Play: Νέα εμπειρία τηλεθέασης από την σύγχρονη υβριδική πλατφόρμα του Mega (Video)

Τηλεθέαση Top 10 ΠΣΚ 3-5/12: Περιέργεια για τη «Φάρμα» – Σκληρές κόντρες με τον ανταγωνισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:54