search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:18
MENU CLOSE

Η ΕΡΤ προσκαλεί σε debate Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου

07.12.2021 10:58
kinal_debate_new

Επιστολή, την ίδια, στους επικρατέστερους διεκδικητές για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου απέστειλε το βράδυ της Δευτέρας (6/12) ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Φώτης Καφαράκης με την οποία τους καλεί σε τηλεοπτική αντιμαχία, ενόψει του δεύτερου κύκλου εσωκομματικών εκλογών.

Στην επιστολή ο επικεφαλής του τομέα Ενημέρωσης του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού σημειώνει ότι η ΕΡΤ είναι έτοιμη για την οργάνωση και παραγωγή μιας τέτοιας εκπομπής επισημαίνοντας ότι σε αυτή τις ερωτήσεις θα θέσουν οι Γιώργος Κουβαράς, Τάσος Παππάς και Παύλος Τσίμας, οι ίδιοι δηλαδή δημοσιογράφοι που είχαν πάρει μέρος στο προηγούμενο debate.

Την ημέρα διεξαγωγής της εκπομπής την αφήνει στην διακριτική επιλογή των δύο αντιπάλων, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Φώτης Καφαράκης αναφέρει στην επιστολή του:

«Αξιότιμοι κ. Ανδρουλάκη / κ. Παπανδρέου

Όπως γνωρίζετε, η δημόσια τηλεόραση διοργάνωσε με επιτυχία την πρώτη τηλεαναμέτρηση για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Η ΕΡΤ μάλιστα αναβάθμισε τη σχετική διαδικασία με μια σειρά καινοτομιών, οι οποίες χαιρετίστηκαν τόσο από τους υποψηφίους, όσο και από τους πολίτες, καθώς συνέβαλαν σε έναν ουσιαστικό πολιτικό διάλογο για την πληρέστερη ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας μεταφέρω την ετοιμότητα της ΕΡΤ να διοργανώσει και το λεγόμενο debate του δεύτερου γύρου, ανάμεσα στους δύο διεκδικητές της ηγεσίας, όπως συμβαίνει σε ανάλογες εκλογικές αναμετρήσεις στα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα. Εξυπακούεται ότι λόγω της συμμετοχής δύο μόνον πολιτικών, ο χρόνος να αναπτύξουν τις απόψεις τους θα είναι ακόμη μεγαλύτερος, όπως και ο απευθείας διάλογος μεταξύ τους, ενώ η δημόσια τηλεόραση προτείνει τη συμμετοχή των ίδιων ακριβώς καταξιωμένων δημοσιογράφων που μετείχαν και στην πρώτη τηλεαναμέτρηση.

Ως προς το χρόνο διεξαγωγής του debate, η ΕΡΤ δηλώνει τη διαθεσιμότητά της να διεξαχθεί είτε την προσεχή Τετάρτη, είτε την προσεχή Πέμπτη, είτε ακόμη και την Παρασκευή, προκειμένου να μην παρακωλυθεί η εκλογική σας δραστηριότητα.

Μετά τιμής
6.12.2021
Φώτης Καφαράκης
Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ
».

Διαβάστε επίσης:

Mega Play: Νέα εμπειρία τηλεθέασης από την σύγχρονη υβριδική πλατφόρμα του Mega (Video)

Τηλεθέαση Top 10 ΠΣΚ 3-5/12: Περιέργεια για τη «Φάρμα» – Σκληρές κόντρες με τον ανταγωνισμό

«Η φάρμα»: Άρχισαν τα ζόρια τηλεθέασης με το «καλημέρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15