search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:43
MENU CLOSE

«Η φάρμα»: Άρχισαν τα ζόρια τηλεθέασης με το «καλημέρα»

06.12.2021 16:44
Farma_new

Το αγροτικό ριάλιτι «Η φάρμα» (Αντέννα) είχε αναμενόμενα υψηλή απόδοση το Σάββατο που μάς πέρασε (4/12) σε ένα περιβάλλον ισχυρού ανταγωνισμού («Just the 2 of Us» & «The Voice») και επικράτησε τελικά χάρη και στην περιέργεια για τους νέους υποτιθέμενους αγρότες μεταξύ των οποίων η χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα, ο πρώην πολιτικός Παναγιώτης Ψωμιάδης, η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου.

Το ριάλιτι του Αντέννα, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement, κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα και ο δείκτης μετρήσεων έδειξε- ανώτατο- μερίδιο τηλεθέασης γύρω στο 28,5%.

Δέχθηκε πίεση από τον ανταγωνισμό αλλά άντεξε όπως φαίνεται και στα σχετικά διαγράμματα της εταιρείας τηλεμετρήσεων.

Το Σάββατο (4/12) το κεντρικό δελτίο του Σκάι είχε απώλειες λόγω «Φάρμας». Αλλά και το «The Voice» κινήθηκε σε μερίδια τηλεθέασης μικρότερο/ίσο του 20%.

Την Κυριακή όμως το τοπίο ήταν διαφορετικό. Από το Mega μεταδίδεται ως γνωστόν η σειρά «Η γη της ελιάς» και από τον Σκάι το «The Voice».

Την Κυριακή (5/12) το κεντρικό δελτίο του Σκάι είχε αισθητή υποχώρηση. Αναμετρήθηκε όμως με το «Ρουκ Ζουκ Special» το οποίο έδωσε καλή πάσα τηλεθέασης στη «Φάρμα».

Όμως το «The Voice» στο διάστημα που μονομάχησε  με την «Φάρμα» φαίνεται να  πέρασε μπροστά. Το σόου ταλέντων του Σκάι είχε εμφανώς καλύτερη απόδοση το βράδυ της Κυριακής (5/12) σε σχέση με αυτή του Σαββάτου.

Ήταν όμως το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» που κατατρόπωσε κάθε άλλο ανταγωνιστή του.

Το δεύτερο επεισόδιο της «Φάρμας» είδε την απόδοση του να υποχωρεί , συγκριτικά με την πρεμιέρα του Σαββάτου. Σε γενικές γραμμές όμως με την τηλεθέαση του ριάλιτι για εκείνη την ώρα και του Σαββάτου και της Κυριακής,  λογικά στο Μαρούσι θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι.

Διαβάστε επίσης

Φάρμα: Πρωτιά και την Κυριακή – Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (Video)

Καιρός: Έρχεται κύμα κακοκαιρίας από την Τρίτη – Βροχές και καταιγίδες στην Αττική

ΕΛΣΤΑΤ: Εξαγωγές, επενδύσεις και τουρισμός έφεραν ανάπτυξη το γ΄ τρίμηνο του 2021

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:42