search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:26
MENU CLOSE

Δολοφονία στη Γλυφάδα: «Τον καθάρισα γιατί έτρωγε τα λεφτά της μητέρας μου»

09.12.2021 13:58
glyfada

Με ένα στρατιωτικό μαχαίρι επιβίωσης και με σοκαριστική βιαιότητα ο 50χρονος άνδρας σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του νωρίς το πρωί έξω από κατάστημα στην οδό Βορείου Ηπείρου.

Ο 50χρονος δράστης, που επιτέθηκε στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, είχε γυρίσει στην Ελλάδα τους τελευταίους δύο μήνες από τη Δανία όπου και διέμενε.

Όπως είπε στους αστυνομικούς δε συμφωνούσε με τη σχέση της μητέρας του με το θύμα και επέστρεψε στην Ελλάδα για να κλείσει τους ανοικτούς λογαριασμούς που θεωρούσε ότι είχαν.

Έτσι, έστησε το καρτέρι θανάτου στον 66χρονο έξω από το χρωματοπωλείο που ανήκει στη μητέρα του, στη Γλυφάδα.

Είχαν διαπληκτισμό, ενώ ο καβγάς τους έγινε έντονος. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άνδρες «έπαιξαν» ξύλο πριν την δολοφονία.

Στη συνέχεια ο 51χρονος, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου με απίστευτη βιαιότητα και οκτώ μαχαιριές από στρατιωτικό μαχαίρι τον 66χρονο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του καβγά έσπασαν και την τζαμαρία του καταστήματος.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Φώναζε «Βοήθεια»

Όπως περιέγραψε γειτόνισσα «στις 6 τα ξημερώματα είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει “βοήθεια” και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».

Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αφού σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».

Σύμφωνα με το enikos, στην κατάθεσή του ο δράστης αναφέρει ότι ο λόγος που τον σκότωσε ήταν ότι «έτρωγε τα χρήματα της μητέρας του εδώ και πολλά χρόνια».

Ο 51χρονος δράστης φαίνεται να μην αποδεχόταν το γεγονός ότι η 70χρονη μητέρα του είχε συνάψει σχέση με τον 66χρονο. Ηταν μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνιμο σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο πλευρές. Να σημειωθεί ότι η μητέρα του δράστη και το θύμα είχαν σχέση για πάνω από 20 χρόνια.

Έλειπε για χρόνια στο εξωτερικό

«Στην αρχή νομίζαμε ότι έγινε ληστεία, μετά μαθεύτηκε η αλήθεια και πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν το περιμέναμε. Φαίνεται πως είχαν περιουσιακά θέματα. Ο Θανάσης έλειπε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, πάνω από 20. Ρωτούσα κατά καιρούς τη μάνα του τι κάνει, αλλά απέφευγε να μου απαντήσει. Πότε γύρισε από το εξωτερικό δεν γνωρίζω ακριβώς, πάντως μαζί τους δεν ζούσε γιατί δεν τον βλέπαμε εδώ στην περιοχή. Την οικογένεια την γνωρίζουμε από μικρά παιδιά, καθώς εδώ έμεναν πάντα. Επάνω είναι το σπίτι τους και κάτω η επιχείρηση. Ο πατέρας τους είχε ανοίξει το μαγαζί, μόνο που μετά από χρόνια πέθανε. Υπάρχει και μια κόρη μικρότερη σε ηλικία. Το μαγαζί λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα το ανέλαβε η μάνα με την κόρη. Εκεί δούλευε και ο Γιάννης, που λίγο μετά μάθαμε πως είχε σχέση με την μητέρα τους» είπε γείτονας στο protothema.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ακόμα δεν γνωρίζει πως ο γιος της είναι ο δράστης του φονικού, καθώς νομίζει ότι βρίσκεται στη Δανία.

Διαβάστε επίσης:

VIP ΜΕΘ: Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Κυπαρισσία: Νεκρός 73χρονος πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Χριστούγεννα στη φυλακή για Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Σε αυτούς τους θαλάμους κρατούνται (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:12