search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:20
MENU CLOSE

VIP ΜΕΘ: Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

09.12.2021 12:03
kovid-meth-new-012

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι χθεσινές καταγγελίες του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου για ΜΕΘ που παραμένουν κλειστές για την ενδεχόμενη νοσηλεία VIP προσώπων.

Με παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου οι επίμαχες καταγγελίες εντάσσονται στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται εδώ και καιρό από τις εισαγγελικές αρχές με αφορμή καταγγελίες για θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ.

Σε αυτή τη δικογραφία που βρίσκεται ανοιχτή προς διερεύνηση όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας εντάσσονται και οι πρόσφατες καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί η αξιόποινη πράξη της παράβασης καθήκοντος.

Νωρίτερα, ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ  είπε ότι ο κύριος Γιαννάκος θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει.

«Όσοι δεν πηγαίνουν στην εισαγγελία να πουν αυτά που καταγγέλλουν, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα ψέματα που λένε. Δεν περιμένω την εισαγγελία να κινηθεί, κινούμαι εγώ και ζητώ από την εισαγγελία να ελέγξει τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που έγιναν», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Έρευνα: Τι ώρα να κάνετε το εμβόλιο για περισσότερα αντισώματα

Κορωνοϊός – Έρευνα: Σωτήρια η τρίτη δόση εμβολίου Pfizer – Πόσο μειώνει τον κίνδυνο θανάτου

Το φρούτο που «προστατεύει» την καρδιά και καταπολεμά τη φλεγμονή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:20