search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:35
MENU CLOSE

ΠΟΕΔΗΝ για VIP ΜΕΘ: «Αφού κάνουμε λάθος, γιατί νοσηλεύονται σε ΜΕΘ ο Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας και ο Τράγκας;»

08.12.2021 17:37
koronoios-meth-nosokomeio

Επιμένει στις καταγγελίες του για VIP κλίνες ΜΕΘ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος παρά την διάψευση από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ο οποίος μίλησε για fake news αναφερόμενος στο θέμα.

Ο κ. Γιαννάκος μιλώντας στο dikaiologitika.gr τόνισε χαρακτηριστικά: «Αφού η ΠΟΕΔΗΝ έχει άδικο με ποια κριτήρια έβαλαν στις ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και του Σωτηρία τον Μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας Κοσμά και γνωστό δημοσιογράφο αντίστοιχα, οι οποίοι μάλιστα είναι και μη εμβολιασμένοι, σε αντίθεση με τόσους ασθενείς που περιμένουν στη λίστα; Να μας απαντήσει πόσοι επώνυμοι υπάρχουν στην λίστα αναμονής;

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, που επικαλείται επίσημα στοιχεία, «600 ασθενείς βρίσκονται στις ΜΕΘ, το σύνολο των διασωληνωμένων είναι 714, οπότε θα έπρεπε όλα τα κρεβάτια να είναι γεμάτα, όμως έχουμε 647 κλίνες ΜΕΘ και τα 47 κρεβάτια είναι κενά. Εάν ισχύει αυτό που λέει ο κ. Πλεύρης, θα έβρισκε κρεβάτι ο 58χρονος στο Αγρίνιο που περίμενε πάνω από πέντε ημέρες και όχι ο Μητροπολίτης μέσα σε τρεις ώρες» κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Διαβάστε επίσης:

Κρατείται στην Ελλάδα Ισραηλινός δισεκατομμυριούχος που είχε συλληφθεί στο «Ελ. Βενιζέλος»

Απογραφή 2021: Η ΕΛΣΤΑΤ κληρώνει 50 αργυρά συλλεκτικά νομίσματα για όσους απογραφούν ηλεκτρονικά

Λάρισα: Λειτουργία σε εκκλησία με video wall, φωτοκύτταρο και εικονικό κεράκι στη μάχη κατά του συνωστισμού(video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:28