search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:55
MENU CLOSE

Απογραφή 2021: Η ΕΛΣΤΑΤ κληρώνει 50 αργυρά συλλεκτικά νομίσματα για όσους απογραφούν ηλεκτρονικά

08.12.2021 16:43
apografi098-new

Σε κλήρωση 50 αργυρών συλλεκτικών νομισμάτων της «Απογραφής Πληθυσμού- Κατοικιών» για όσους απογραφούν ηλεκτρονικά, θα προχωρήσει η ΕΛΣΤΑΤ.

Μετά από πρόταση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής περιλήφθηκε στο νομισματικό πρόγραμμα της χώρας το αργυρό συλλεκτικό νόμισμα με θέμα «Απογραφή Πληθυσμού- Κατοικιών 2021». Το αργυρό αυτό νόμισμα είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς ουδέποτε έως σήμερα έχει δημιουργηθεί νόμισμα με θέμα την απογραφή.

Το συλλεκτικό νόμισμα φέρει στην μία όψη το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ και στην άλλη το λογότυπο της «Απογραφής Πληθυσμού- Κατοικιών 2021», την ονομαστική του αξία, το εθνόσημο και περιμετρικά τις λέξεις «Ελληνική Δημοκρατία» και «2021 Απογραφή Πληθυσμού- Κατοικιών». Είναι διαμέτρου 30 χιλ., βάρους 10 γρ., είναι κατασκευασμένο από άργυρο (Ag) 92,5% και ως προς την ποιότητα εκτύπωσής του σημειώνεται ότι είναι επιμελημένης κοπής (proof).

Υπενθυμίζεται ότι η φάση της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής συνεχίζεται έως και τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, μετά την παράταση που δόθηκε, ενώ οι όροι της κλήρωσης βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, www.statistics.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Λειτουργία σε εκκλησία με video wall, φωτοκύτταρο και εικονικό κεράκι στη μάχη κατά του συνωστισμού(video)

Συνομοσπονδία Αναπήρων σε Μητσοτάκη: Ταφόπλακα για τους ανασφάλιστους η συνταγογράφηση φαρμάκων μόνο από δημόσιες δομές

Καιρός: Απότομη επιδείνωση με ισχυρές καταιγίδες και άνεμους – Προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα (χάρτες/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:55