search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:50
MENU CLOSE

Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Έπαθε έμφραγμα, τοποθετήθηκαν stents

10.12.2021 20:48
Giorgos-Tragkas-new

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς η κλινική εικόνα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης COVID-19, από το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο εκπρόσωπός Τύπου των “Ελεύθερων Ανθρώπων”, Πάρις Κουρτζίδης: «Η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την όποια εξέλιξη. Το οξυγόνο του έχει επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ο Γιώργος το παλεύει σκληρά και δυνατά. Είναι μεγάλος μαχητής!».

Ο δημοσιογράφος που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού εισήχθη αρχικά στο «Σωτηρία» την Τετάρτη, με εικόνα πνευμονίας και ξεκίνησε η χορήγηση οξυγόνου, είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap.

Την Πέμπτη, ωστόσο ο κ. Τράγκας υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση stents.

Μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του «Σωτηρία», όπου έγινε επιτυχής τοποθέτηση των stents για τη διάνοιξη των αποφραγμένων αρτηριών.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής νοσηλεύεται και πάλι στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου καθώς παραμένει αιμοδυναμικά ασταθής λόγω της σοβαρής στεφανιαίας νόσου, με την ιατρική ομάδα της Μονάδας να χαρακτηρίζει «πολύ σοβαρή» την κλινική του εικόνα.

Διαβάστε επίσης

Λευτέρης Πανταζής: Με την Άντζελα Δημητρίου ήμασταν ζευγάρι «φωτιά» και στην πίστα και στη ζωή (Video)

Θεσσαλονίκη: Δεκατρείς συλλήψεις από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. για χρηματισμό γιατρών και παράνομες συνταγογραφήσεις

Παρέμβαση εισαγγελέα και στη Θεσσαλονίκη για τις καταγγελίες ΠΟΕΔΗΝ περί VIP MΕΘ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:46