search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:30
MENU CLOSE

«Χαμογέλα και πάλι»: Αρπάχτηκαν στον αέρα Χρηστίδου – Βασάλος – «Όταν έχεις ένα συμβόλαιο, το τιμάς» (Videos)

11.12.2021 13:47
xristidou_anastasia

Χαμός έγινε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η εκπομπή του MEGA φιλοξένησε τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για την αποχώρηση του ηθοποιού Γιάννη Χατζηγεωργίου από θεατρική παράσταση για το Survivor.

Μετά την προβολή του βίντεο, ξεκίνησε μία συζήτηση ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της.

«Και συμβόλαιο να έχεις με συνεργάτες σου, Σπύρο μου, άμα θέλουν να φύγουν και να πάνε σε κάποιο ριάλιτι δεν τους σταματάει κανείς», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Παύλο Σταματόπουλο να λέει: «Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;».

Τότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Συγνώμη, συγνώμη αν ο κύριος Χατζηγεωργίου δεχόταν πρόταση από το Netflix, όχι στο Survivor, θα έβγαινε κάποιος να πει “τι είναι αυτά που κάνεις και μας παρατάς;” Όχι. Θα του έλεγαν να πάει, να γίνει πιο πολύ διάσημος και να πάρει λεφτά».

«Επαγγελματισμός σημαίνει “έχω δεσμευτεί με αυτήν εδώ την εκπομπή, με αυτό το κανάλι”. Έρχεται εμένα αύριο το CNN και μου λέει ότι με θέλουν…», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Να μιλήσεις με ένα ρεαλιστικό σενάριο, δεν θα έρθει ποτέ το CNN να σε πάρει γιατί δεν μιλάς καλά αγγλικά, ενώ είσαι πολύ ικανή. Εννοώ ότι δεν έχεις την προφορά», της απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Ας αφήσουμε εμένα, ας πιάσουμε τον Κωνσταντίνο. Βασικά να σας πω κάτι; Δεν πας, όταν έχεις ένα συμβόλαιο το τιμάς. Εγώ δεν θα πάω να κάνω καν τη συζήτηση. Έχω ένα συμβόλαιο, που θα πάω;», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Με την Ελένη Βουλγαράκη να απευθύνεται και στους δυο, λέγοντας: «Λύστε τα στο καμαρίνι μετά τα προσωπικά σας».

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία – Αγρίνιο: Εκκενώνεται ο οικισμός Καμαρετσέικα Ζευγαρακίου

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: «Ενδεχομένως διαπράχθησαν αδικήματα», λέει ο δικηγόρος τους για τη σύλληψη του Γυμνασιάρχη (Audio)

«Πρωινοί Τύποι»: Χαμός στον «αέρα» με τον «Δρ. Γεώργιο Ζουγανέλη» – «Θέλετε να μου κλείσετε το στόμα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01