search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:11
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης: Συγκίνησε η δασκάλα του – «Άνθρωπος με σεβασμό και ντομπροσύνη» (Video)

13.12.2021 17:26
androulakis_new

Με συγκίνηση μίλησε η δασκάλα του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κρήτη, ενώ τον περιέγραψε ως άνθρωπο με σεβασμό και ντομπροσύνη.

Περιγράφοντας, μάλιστα, τι θυμάται από τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι «ο Νίκος πρώτος τελείωνε τις μικρές προτάσεις του και όταν οι άλλοι δεν τα κατάφερναν πήγαινε κρυφά να τα βοηθήσει. Τότε εγώ τον μάλωνα και αυτός μου απαντούσε «μα κυρία δεν ήξερε το καημένο».

«Το ήθος του ήταν μοναδικό. Έχει λόγο με ντομπροσύνη, έχει ρωμαλέο ελληνικό λόγο αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ συγκροτημένος και ενωτικός» πρόσθεσε η δασκάλα του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Στα 35 χρόνια της υπηρεσίας μου σπανιότατα συνάντησα μαθητή με τις ικανότητες του Νίκου Ανδρουλάκη και το ήθος του. Εάν δεν με είχε σημαδέψει δεν θα τον θυμόμουν» κατέληξε η δασκάλα του μιλώντας στην ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από ζαχαροπλαστείο – Η πεθερά σκότωσε τη νύφη

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Οργή στο Twitter με τις δηλώσεις της για ΛΟΑΤΚΙ και Καπουτζίδη – Πώς αντέδρασε ο ηθοποιός (Video)

Κορωνοϊός: Πέθανε η αδελφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας – Ήταν διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:09