search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:07
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από ζαχαροπλαστείο – Η πεθερά σκότωσε τη νύφη

13.12.2021 13:29
grtmes_zaxaroplasteo

Έχασε τελικά την μάχη για την ζωή η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμούς το πρωί της Δευτέρας σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η ΕΛ.ΑΣ. η δράστιδα φέρεται να είναι η πεθερά και το θύμα η νύφη, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδος.

Πήγε να πάρει ψωμί

Όπως δήλωσε ο αδελφός του θύματος, Γιώργος Φουντούνας, η αδερφή του πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο – πρατήριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Η 53χρονη είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, ενώ τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα ζούσε στη Νέα Μάδυτο στο σπίτι του αδελφού της.

Ο κ. Φουντούνας δήλωσε πως δεν γνωρίζει να είχε κάποιες διαφορές η αδερφή του. Ανέφερε ωστόσο ότι πριν χρόνια η 53χρονη είχε χωρίσει και με τον πρώην άντρα της είχε κάποιες διαφορές.

Κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.

Πώς έγινε το περιστατικό

Λίγο μετά τις 10 το πρωί μια γυναίκα εισέβαλε σε ζαχαροπλαστείο στην περιοχή Νέα Μάδυτο και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον μιας άλλης γυναίκας, περίπου 50 ετών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την πυροβόλησε τρεις φορές και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες, ακόμη και τώρα, διεξάγουν ενδελεχείς έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της δράστιδος.

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Οργή στο Twitter με τις δηλώσεις της για ΛΟΑΤΚΙ και Καπουτζίδη – Πώς αντέδρασε ο ηθοποιός (Video)

Κορωνοϊός: Πέθανε η αδελφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας – Ήταν διασωληνωμένη εκτός ΜΕΘ

Ρέθυμνο: Παρενόχλησε σεξουαλικά την απογραφέα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:07