search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 13:29
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης: Το συγκινητικό μήνυμα των γονιών του μετά τη νίκη στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ (Videos)

13.12.2021 16:13
androulakis-new

Την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στον γιο τους εξέφρασαν οι γονείς του Νίκου Ανδρουλάκη, του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

«Να έχει την υγεία του. Έχει δυνάμεις, άμα έχει την υγεία του θα τα καταφέρει», ήταν το μήνυμα του πατέρα του Νίκου Ανδρουλάκη, Μαρίνου, μιλώντας στην κάμερα της Τηλεόρασης CRETA. «Έχει ιδέες, έχει σχέδιο. Πιστεύω ότι θα κάνει καλό και στην παράταξη και στην πατρίδα», πρόσθεσε.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλον τον κόσμο που στήριξε τον Νίκο και εύχομαι στο παιδί μου να έχει δύναμη και κουράγιο να πετύχει περισσότερα πράγματα στη ζωή του. Την ευχή μου να έχει», ήταν το λιτό και συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του, Πόπης.

Μάλιστα, μόλις έγιναν γνωστά στην Κρήτη τα αποτελέσματα του Β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών με τη συντριπτική επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη έναντι του Γιώργου Παπανδρέου, η κυρία Πόπη έσπευσε να κεράσει όλο τον κόσμο. Μάλιστα, στην υποδοχή του πολιτικού γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν η ίδια κρατώντας δίσκο με γλυκά και ρακή.

Διαβάστε επίσης:
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ανέλαβε καθήκοντα ο Νίκος Ανδρουλάκης – «Μια ισχυρή Σοσιαλδημοκρατική φωνή»

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Κουτσούμπας συνεχάρησαν τον Νίκο Ανδρουλάκη

Στις Βρυξέλλες ο Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 13:25