search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:49
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης: Γιατί όρισε τον Κατρίνη πρόεδρο της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ και τον Σκανδαλίδη πρώτο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

14.12.2021 17:42
androulakis-katrinis54-new

Μία από τις πρώτες κινήσεις του νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη ήταν να προτείνει για επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Μιχάλη Κατρίνη. Η σχετική απόφαση εκφράζει το μήνυμα της ισχυρής εντολής που έλαβε ο κ. Ανδρουλάκης με την εκλογή του στην ηγεσία, καθώς ο κ. Κατρίνης είναι από τις νεότερες γενιές των βουλευτών με διακριτή κοινοβουλευτική δράση.

Πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος θα είναι το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και εμπειρότατος κοινοβουλευτικός, Κώστας Σκανδαλίδης, ενώ καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου θα αναλάβει επίσης και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Η νέα σύνθεση της ΚΟ αντανακλά πνεύμα ενότητας και ανανέωσης, κάνει πράξη την εντολή των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν. Όπως είπε και ο Νίκος Ανδρουλακης, η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας», τονίζουν με νόημα στενοί συνεργάτες του νέου προέδρου.

«Είναι ευθύνη μας το Κίνημα να λειτουργήσει χωρίς στεγανά και χωρίς διαχωρισμούς, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη, αλλά με δέσμευση στην κοινή στρατηγική που θα χαράσσουμε πάντα με δημοκρατικό τρόπο. Τη στιγμή που η κοινωνία στρέφει το βλέμμα της σε εμάς, τη στιγμή που οι προοδευτικοί πολίτες εναποθέτουν ξανά σε εμάς τις προσδοκίες και τις ελπίδες τους, οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να μην τους απογοητεύσουμε» υπογράμμισε στην ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι προτάσεις του Νίκου Ανδρουλάκη έγιναν ομόφωνα αποδεκτές .

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: Τον Μιχάλη Κατρίνη πρότεινε ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας (Video)

Εξεταστική για τις δημοσκοπήσεις: Για «υποκρισία» κατηγορεί η ΝΔ τον Τσίπρα

Κώστας Καραμανλής: Εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία – Η βόλτα στις ταβέρνες και στο σπίτι του Κολοκοτρώνη (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:49