search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:25
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης: Τον Μιχάλη Κατρίνη πρότεινε ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας (Video)

14.12.2021 16:50
Nikos Androulakis_new

Ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, πρότεινε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος που συνεδριάζει , ως επικεφαλής τον Μιχάλη Κατρίνη. Επίσης, πρότεινε για τις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τον Κώστα Σκανδαλίδη και την Νάντια Γιαννακοπούλου. Ως γραμματέα της ΚΟ την Ευαγγελία Λιακούλη, με αναπληρωτή της τον Γιωργο Αρβανιτίδη.

O νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής περιέγραψε τις προτεραιότητες της νέας πολιτικής περιόδου, προσδιόρισε τις μάχες που είναι μπροστά, εντός και εκτός βουλής και τόνισε την ανάγκη της ανοιχτής και αδιάκοπης επικοινωνίας με τους πολίτες. Eπανέλαβε δε ότι η εσωκομματική αναμέτρηση τέλειωσε την περασμένη Κυριακή ζητώντας από τους βουλευτές του εφεξής μαχητική και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση.

«Πήρα ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή να προχωρήσουμε ενωμένοι. Δεν υπάρχουν πλέον νικητές και ηττημένοι. Ολοι μαζί έχουμε ένα κοινό στόχο να ξανακάνουμε την παράταξη μεγάλη» επανέλαβε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στους βουλευτές του. «Η ΚΟ θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σας θεωρώ όλους συνεργάτες» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η νέα εποχή ξεκινάει με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει περίτρανα το ιστορικό βάθος, το κοινωνικό αποτύπωμα και την δυναμική της παράταξής μας» ανέφερε ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι προκειμένου να γίνει η νίκη της παράταξης, νίκη της χώρας «ξεκινάμε το αμέσως επόμενο διάστημα, διαδικασίες αυτοοργάνωσης και ανασυγκρότησης του κόμματος από τη βάση, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό από άκρη σε άκρη της χώρας.

Με κοινωνικά δίκτυα αλληλεγγύης, τα οποία θα βρίσκονται δίπλα στους πολίτες, και φυσικά μαζί με προοδευτικές κοινωνικές δυνάμεις της αυτοδιοίκησης, των επιμελητηρίων, της κοινωνίας των πολιτών.

Να δημιουργήσουμε ένα κόμμα ανοιχτό και σύγχρονο, μακριά από πελατειακές και καθεστωτικές νοοτροπίες»

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε και στη μάχη των εθνικών εκλογών: «Αυτή η προσπάθεια θα αναζωογονήσει την παράταξη, και θα φέρει ισχυρά ψηφοδέλτια σε κάθε νομό ώστε να δώσουμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις τη μάχη των επόμενων εθνικών εκλογών».

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Ο Μιχάλης Κατρίνης επικεφαλής της ΚΟ

Εξεταστική για τις δημοσκοπήσεις: Για «υποκρισία» κατηγορεί η ΝΔ τον Τσίπρα

Τσίπρας για εμβολιασμό: Αντί για ψεύτικες καμπάνιες, κονδύλια στην αυτοδιοίκηση για κλιμάκια πόρτα – πόρτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:15