search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:27
MENU CLOSE

Ώρες αποφάσεων για το «Ράδιο Αρβύλα»

14.12.2021 10:41
radio_arvila

Στο «αέρα» εικάζεται ότι βρίσκεται η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», μέχρι την Πέμπτη, έπειτα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ως μέλος της ομάδας που έβγαζε την εκπομπή (και το εβδομαδιαίο «Βινύλιο») μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου,  είχε αναρτήσει από το 2018 στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με ερωτικό περιεχόμενο πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της.

Μια πράξη που αγνοούσαν και οι άλλοι τρείς συντελεστές της εκπομπής.

Το «Ράδιο Αρβύλα» (αλλά και το «Βινύλιο») θα κάνει μία παύση μεταδόσεων μεταξύ 20 Δεκεμβρίου και 10 Ιανουαρίου, για την περίοδο των γιορτών δηλαδή, την οποία έτσι κι αλλιώς είχε κάνει γνωστή ο Αντώνης Κανάκης αλλά και ο Αντέννα, από καιρό.

Διακοπή λόγω εορτών

Το διάλειμμα αυτό επανέλαβε και το βράδυ της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου ο παρουσιαστής, μουδιασμένος, έπειτα από την σκανδαλώδη αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσιοποίησε οπτικοκακουστικό υλικό ερωτικού περιεχομένου –τρία βίντεο και 300 φωτογραφίες– με πρώην σύντροφό του εν αγνοία της και χωρίς την θέληση της.

Ακαριαία ο Αντώνης Κανάκης διέρρηξε κάθε μορφή επαφής με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, κάτι που έκανε γνωστό από την εκπομπή δηλώνοντας, εμβρόντητος, δημόσια συγγνώμη από την κοπέλα και τους τηλεθεατές- «λυπούμαστε πολύ για την κοπέλα… Νιώθουμε ιδιαίτερα στεναχωρημένοι, πληγωμένοι και προδομένοι που βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση», είπε- αλλά και άγνοια για την χυδαία και αήθη πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Υπό την επήρεια του σοκ, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης, ματαίωσαν την προγραμματισμένη εκπομπή- πάρτι «Βινύλιο» της Παρασκευής και παραμένει σε εκκρεμότητα τι θα κάνουν, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Το «Ράδιο Αρβύλα» συνεχίζεται

Ο Αντώνης Κανάκης, εκφράζοντας και τους Σερβετά-Κιούση, δήλωσε λυπημένος, θυμωμένος, προδομένος, έκανε λόγο για εκπομπή ψυχολογίας, εννοώντας ότι όταν συμβαίνει κάτι τραγικό δεν μπορεί να έχει διάθεση για σάτιρα, εντούτοις αποσαφήνισε ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί λέγοντας «ότι θα βρούμε τον τρόπο».

Ο ΑΝΤ1 συντάχθηκε αμέσως με τον Αντώνη Κανάκη, επικροτώντας την απόφαση του να διώξει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την ομάδα παραγωγής των εκπομπών της Toni productions.

Στο μεταξύ από νωρίς το πρωί έχει αρχίσει ένα… ράδιο αρβύλα στο διαδίκτυο, με μισόλογα και υπονοούμενα ότι η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» μπορεί και να μην συνεχιστεί.

Το topontiki.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον εμπνευστή των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» αλλά έως την στιγμή που «ανέβηκε» το κείμενο ο Αντώνης Κανάκης δεν είχε αποκριθεί.

Σε επικοινωνία με το to pontiki.gr κύκλοι του σταθμού νωρίς σήμερα το πρωί (14/12), δεν είχαν κάποια ενημέρωση από τον Αντώνη Κανάκη περί του αντιθέτου για την μετάδοση της εκπομπής.

Φημολογία εξαιτίας της σάτιρας

Οι ίδιοι κύκλοι εκτιμούν ότι η φημολογία που αναπτύχθηκε ότι μπορεί το «Ράδιο αρβύλα» να μην συνεχιστεί άλλο, δεν είναι καθόλου τυχαία. «Ως σατιρική, η εκπομπή ενοχλεί. Έπειτα, είναι μια εκπομπή που μεταδίδεται απέναντι σε κεντρικά δελτία ειδήσεων του ανταγωνισμού και καταφέρνει να συγκεντρώνει σταθερά, υψηλή τηλεθέαση, επομένως δεν είναι απίθανο ότι άρχισε η διασπορά ψευδών ειδήσεων για το «Ράδιο αρβύλα» με αφορμή το θλιβερό περιστατικό», έλεγαν νωρίτερα οι ίδιοι κύκλοι, σημειώνοντας επίσης με νόημα ότι «δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και το γνωστό click bait το οποίο εξακολουθεί να εφαρμόζεται κατά κόρον στο ελληνικό διαδίκτυο».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί απουσιάζει από το studio ο παρουσιαστής και συνεργάτες του (video)

Τηλεθέαση Top 10 10-12/12/2021: «Συμπέθεροι», «Voice», «Η γη της ελιάς» και σφήνα το ΚΙΝΑΛ

Παρατράγουδα των Hellenika Hoaxes προκαλούν αντίδραση της ΕΣΗΕΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:22