search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:51
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 10-12/12/2021: «Συμπέθεροι», «Voice», «Η γη της ελιάς» και σφήνα το ΚΙΝΑΛ

13.12.2021 20:20
tileorasi_new

Το τέλος κάθε εβδομάδας, το ΠΣΚ δηλαδή, έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις καθημερινές.

Παίζουν ρόλο βεβαίως και οι επιλογές που κάνουν τα κανάλια. Παίζουν ρόλο και οι επιλογές των τηλεθεατών.

Σταθερά κορυφαία προτίμηση της Παρασκευής (10/12) ήταν το επεισόδιο της σπαρταριστής σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», με ερμηνείες απολαυστικές. Δεν είναι τυχαίο ότι το παρακολούθησαν 1.261.000 τηλεθεατές.

Το δεύτερο καλύτερο της ημέρας  ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» που μαγνήτισε τα βλέμματα σχεδόν ενός εκατομμυρίου τηλεθεατών.

Τα πάνω του πήρε και το καθημερινό «Ήλιος» του ΑΝΤ1 και από κοντά το «VINYΛΙΟ».

Στο «πέντε» της λίστας το «Celebrity Game Night», διάλλειμα για ειδήσεις Star στο έξι και ένα ακόμη τηλεπαιχνίδι, το «Deal» νάμπερ σέβεν.

Ελάχιστα τα βραδινά προγράμματα στο top 10, αρκετά απογευματινά και κυρίως επιλογές με χαρακτηριστικά διαφορετικά των σειρών μυθοπλασίας. Πιθανόν να έχουν και διαφορετική σύνθεση κοινού. Ποιος ξέρει…

Αν και υπάρχει μυθοπλασία, στην κρατική ΕΡΤ, οι περισσότεροι κατευθύνονται σε επιλογές της ιδιωτικής τηλεόρασης το Σάββατο. Στα ιδιωτικά κανάλια κυριαρχούν άλλης τυπολογίας προγράμματα με εξαίρεση το Mega που επιλέγει και έχει επαναληπτικό ραντεβού με τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» το οποίο στην prime time ζώνη μια χαρά τα καταφέρνει.

Κατά τα λοιπά όσοι επιμένουν στην παραδοσιακή τηλεόραση «ψηφίζουν» «The Voice».

Ψηλά για Σαββατόβραδο βρέθηκαν τα δελτία ειδήσεων του Σκάι (#2) και του Alpha (#3), ενώ και οι συνταγές του Πετρετζίκη στο «Kitchen lab» νωρίς το απόγευμα έχουν τους φανατικούς τους.

Ίσως είναι από τις ελάχιστες, αν όχι η μοναδική φορά, μέχρι τώρα που εμφανίζονται πέντε δελτία ειδήσεων, ανεξαρτήτως διάρκειας στην δεκάδα των καλύτερων, σύμφωνα με τη Nielsen Audience Measurement.

Την Κυριακή 12/12 έχουμε σφήνα στην δεκάδα το έκτακτο του Mega για την ανάδειξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Οκτώ δεύτερα ήταν η διάρκεια του, την ώρα που τέλειωσε η σειρά «Η γη της ελιάς» κι άρχιζαν τα «Κομάντα και δράκοι» και ενημερώθηκαν σχεδόν 600.000 τηλεθεατές.

Είδηση επίσης είναι η εμφάνιση στο top 10 της Κυριακής η εμφάνιση της πρωινής ειδησεογραφικής εκπομπής «Σαββατοκύριακο με το Νίκο Μάνεση», αλλά και το επεισόδιο της «Φάρμας», ίσως το δεύτερο- με εξαίρεση την πρεμιέρα- που εμφανίζεται στο top 10 από τότε που ξεκίνησε.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τον καταγγέλλουν για «revenge porn»

Παρατράγουδα των Hellenika Hoaxes προκαλούν αντίδραση της ΕΣΗΕΑ

GNTM 4: Η τελική 4άδα πάει ντίσκο (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:51