search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:29
MENU CLOSE

Top10 15-17/10: «Συμπέθεροι» για ρεκόρ

18.10.2021 19:55
symbetheroi-apta-tirana

Η επιλογή του Mega να βγάλει στον αέρα το βράδυ της Παρασκευής την κωμική σειρά «Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα», δείχνει ότι έπιασε τόπο και εκ του αποτελέσματος μάλλον ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το επεισόδιο της σειράς– τηλεοπτική μεταφορά του επιτυχημένου θεατρικού έργου των Μιχάλη Ρέππα- Θανάση Παπαθανασίου-, σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης, όχι μόνον ημέρας, αλλά της σεζόν μέχρι τώρα.

Ο δείκτης τηλεθέασης έφθασε στο 16,4% ποσοστό που αντιστοιχεί σε παραλίγο 1,7 εκατ. τηλεθεατές.

Στο διάστημα 21.00 με 22.00 ήταν συντονισμένοι στο Mega χοντρικά τέσσερις στους δέκα τηλεθεατές οι οποίοι ήταν εκείνη την ώρα μπροστά στις τηλεοράσεις τους, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement.

Πρώτο σε προτιμήσεις, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, ήταν το μουσικό τάλεντ σόου «The Voice» και την Κυριακή με άνεση επικράτησε του ανταγωνισμού το επεισόδιο «Η γη της ελιάς»  του Mega καταγράφοντας τηλεθέαση 13,1% ποσοστό που ισοδυναμεί με 1.353.000 τηλεθεατές.

Έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι το Παρασκευοσαββατοκύριακο που μας πέρασε τα προγράμματα που βρέθηκαν στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης, ήταν ως επι το πλείστων εκπομπές της απογευματινοβραδινής ζώνης και όχι του λεγόμενου prime time, δηλαδή του χρονικού διαστήματος 21.00- 24.00.

Την περασμένη Παρασκευή για παράδειγμα, στις θέσεις 2 και 3 του top10 πλασαρίστηκαν το απογευματινό τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» του Star και η σειρά «Ήλιος» του Ant1 που αρχίζει στις 20.00.

Το Σάββατο το prime time την τηλεθέαση σχεδόν «σκούπισαν» τα μουσικά σόου «The Voice» και «Just the Two of Us», των Σκάι και Star αντιστοίχως, όμως η ΕΡΤ1 με το τρίτο επεισόδιο της έξοχης μίνι σειράς «Βαρδιάνος στα σπόρκα» αποτέλεσε επιλογή για 461.000 τηλεθατές.

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου από τις 21.00 κι έπειτα πραγματοποιήθηκε σκληρή αναμέτρηση μεταξύ τριών προγραμμάτων: της σειράς «Η γη της ελιάς» με θέμα τη χωσιά- όπως λέγεται η μανιάτικη βεντέτα και διακρίνεται από την κρητική- του μουσικού σόου ταλέντων «The Voice» και του σόου χορευτικών δεξιοτήτων «Dancing with the Stars».

Η μυθοπλασία του Mega επικράτησε του ανταγωνισμού με άνεση και μεταξύ των δύο σόου, τα περισσότερα βλέμματα εν τέλει συγκέντρωσε εκείνο του Σκάι.

Μόλις τρείς εκπομπές από τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης της Κυριακής διακρίθηκαν στις δέκα διακεκριμένες θέσεις. Σχεδόν όλες οι υπόλοιπες ήταν επιλογές από την απογευματινή ζώνη. 

Το ενδιαφέρον σημαντικής μερίδας τηλεθεατών συγκέντρωσε η επικαιρότητα καθώς τέσσερα κεντρικά δελτία σταθμών είναι μεταξύ των εκπομπών του Top10. Στα «δυνατά» της ημέρας και η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» η οποία είχε την προσοχή 522.000 τηλεθεατών και τους περισσότερους από κάθε άλλη της πρωινής ζώνης.

Διαβάστε επίσης:

Στράτος Τζώρτζογλου: Δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στην παιδική του ηλικία

Πρώτη γύρα τηλεθέασης στα ΣΚ των καναλιών – Κάποιοι θα πρέπει να… ανησυχούν

Η Αννίτα Πάνια στα «Ανοιχτά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:29