search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:28
MENU CLOSE

Ράδιο Αρβύλα: Η «απολογία» Κανάκη έκανε ρεκόρ τηλεθέασης – «Δεν διαπραγματευόμαστε την εντιμότητά μας» (Video)

15.12.2021 10:58
KANAKIS_ARVYLA_NEW

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην συνεργάτη τους, Στάθη Παναγιωτόπουλου οι πάντες περίμεναν τις απαντήσεις του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του.

Στην χθεσινή «απολογία» των Αρβύλα, η εκπομπή έκανε συνολική τηλεθέασή που άγγιξε το 32% ενώ στο τέταρτο 20.30 με 20.45 άγγιξε ακόμη και το 35%.

Η εκπομπή σημείωσε τα υψηλότερα ποσοστά που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και κορυφώθηκε περίπου στα μέσα της προβολής της με 35% στο δυναμικό κοινό.

Οι Ράδιο Αρβύλα δια στόματος Αντώνη Κανάκη αρνήθηκαν εκ νέου χθες ότι γνώρζαν το παραμικρό για την υπόθεση.

Ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής χαρακτήρισε «παράσημο» και «επιβεβαίωση» ότι όλοι οι ακραίοι «τα έχουν μαζί τους», ενώ ανέφερε ότι «προσπερνάμε τους δημοσιογράφους συγκεκριμένων καναλιών». «Αν όμως εκεί πέρα έξω υπάρχει έστω και ένας κανονικός άνθρωπος που μπορεί να πιστεύει (ότι γνωρίζαμε), θέλουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια και να του πούμε: Από τη μία μας στενοχωρεί αυτό, γιατί είναι σαν όλα αυτά τα χρόνια να μην έχει γίνει κατανοητό τι είμαστε. Από την άλλη το καταλαβαίνουμε, γιατί ακόμα και εμάς μας συγκλόνισε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα (δεν είχαμε καταλάβει τι γινόταν). Παρά το γεγονός λοιπόν ότι ο ίδιος ο άνθρωπος είπε ότι δεν γνωρίζαμε, παρά το ότι και η ίδια κοπέλα είπε ότι γνωρίζω ότι ούτε οι συνεργάτες ούτε οι γονείς του Στάθη γνώριζαν οτιδήποτε, πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο υποκριτές, τόσο ηθοποιοί που να ξέραμε τι άνθρωπο είχαμε δίπλα μας και να κάναμε αυτές τις εκπομπές;», διερωτήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από σήμερα διακόπτεται προσωρινά η προβολή της και μετά τις απαραίτητες αλλαγές θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες τον Ιανουάριο του 2022.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Δεν έπεισε το twitter ο Κανάκης – Ποια ποινή αντιμετωπίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (video)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συγκλονίζει η γυναίκα που τον κατήγγειλε – «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»

Ράδιο Αρβύλα για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Είναι δυνατόν να ξέραμε; – Οργή Κανάκη για Γεωργιάδη (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09