search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:04
MENU CLOSE

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για «Ράδιο Αρβύλα» και Αντώνη Κανάκη

17.12.2021 14:11
radio arvyla new2

Πληθαίνουν οι «φωνές» που καταγγέλλουν τον Στάθη Παναγιωτόπολο αλλά και εκείνες που στηλιτεύουν την εμβρόντητη στάση της υπόλοιπης παρέας του Αντώνη Κανάκη.

Η δημοσιογράφος Τζούλη Αγοράκη με αφορμή όσα ισχυρίζονται οι εναπομείναντες τρεις του «Ράδιο Αρβύλα» και είπε δημοσίως από την εκπομπή της περασμένης Τρίτης (14/12) ο Αντώνης Κανάκης, κατέθεσε μέσω της ιστοσελίδας bovary.gr την προσωπική εμπειρία που είχε στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης, από τον Αντώνη Κανάκη.

Γράφει η Τζούλη Αγοράκη μεταξύ άλλων:

«Ας θυμηθούμε μια εκπομπή, όταν είχε χωρίσει ο “γόης” Κανάκης με το μοντέλο Μάνια Ντέλλου και την είχε ξεφτιλίσει δημόσια, καθώς είχε βγάλει μια φωτογραφία της και έλεγε “μοντέλα που πάνε με άντρες μόνο για τα λεφτά”. Αν αυτό δεν είναι revenge, τότε πώς ορίζεται η εκδίκηση; Υπάρχει στα αρχεία σίγουρα αυτή η εκπομπή. Τι απαντάει για αυτήν ο κύριος Κανάκης;

Δυο χρόνια σερνόταν αυτή η υπόθεση του Παναγιωτόπουλου, συναντούσαν καθημερινά τον Στάθη και δεν ήξεραν τίποτα; Τί-πο-τα; Πόσο μη πιστευτό ακούγεται… Πόσο υποκρισία να λες “είμαστε καλά παιδιά, εκείνος το παλιόπαιδο και δεν τα γνωρίζαμε. Έχουμε κόρες κ.λπ.” και να ράβεις ένα ηθικοπλαστικό ρουχαλάκι που η φόδρα όμως σε τραβάει και άλλα λέει».

«Κούκλα μου μάλλον θα έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ»

«Θα κλείσω με αυτήν εδώ τη σύντομη ιστορία. Πάει περισσότερο από δεκαετία που βρέθηκα σε ένα κοινό τραπέζι με τον Κανάκη. Είχε έρθει μόλις από Θεσσαλονίκη, έφθασε αργοπορημένος, παρήγγειλε το φιλέτο του, έλεγε τα χωρατά του, γελούσε και κάποια στιγμή βλέπει όρθιες κάτι νόστιμες κοπελίτσες και αρχίζει τα χυδαία και σεξιστικά αστεία, αδιαφορώντας για εμάς που ήμασταν στο τραπέζι.

Ήταν τόσο χυδαίος ο λόγος του, που αναγκάστηκα να τον συνετίσω, γιατί η βραδιά είχε πάρει μια δυσάρεστη τροπή. Και τότε με κοιτάει με ύφος μπλαζέ και περιπαιχτικό και μου λέει με τη θεσσαλονικιώτικη αξάν του: “Κούκλα μου μάλλον θα έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ“. Το είπε ακόμα πιο χυδαία.

Μπορεί ο άνθρωπος να έχει δεκάδες αρετές, αλλά στο δικό μου μυαλό έτσι κλείδωσε. Για μένα, αυτός και η κομπανία του έχουν μια κοινή αισθητική. Δεν τα βάζω βέβαια στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο πράγμα λέω σεξιστικά αστεία και άλλο ανεβάζω πορνογραφικό υλικό. Αλλά αδυνατώ να πιστέψω την πλήρη άγνοιά τους… επί του θέματος.

Νομίζω, μαζί σαν ψηφιδωτό ο ένας δίπλα στον άλλο συνθέτουν αυτό το μωσαϊκό του “Ελληνάρα“, που ενώ τεντώνει το χέρι του και τόσο φτάνει, κάνει ένα άλμα και αρπάζει άτσαλα ό,τι βρει μπροστά του, λερώνοντας το».

Αθλιότητες για χιούμορ στο YouTube επικαιροποιούν τα ερωτηματικά

Στο μεταξύ και ενώ είναι υπό την επήρεια του σοκ οι-πλέον- τρεις του «Ράδιο Aρβύλα», από την «εξωσωματική κατάσταση», όπως είπαν ξανά και ξανά, υπάρχει ακόμη στο YouTube βίντεο- ελεεινό και τρισάθλιο- από το κανάλι που έχει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην ψηφιακή πλατφόρμα με οδηγίες για εργένηδες πως πρέπει να καλύπτουν τις ορμές τους με κούκλα, δείχνοντας μάλιστα σε περίπτωση που ο θεατής δεν καταλαβαίνει.

Αν από μια σταχυολόγηση, που έκανε το topontiki.gr, υπάρχει αυτό το εμετικό βίντεο αναρτημένο μάλιστα από τις 13 Ιουλίου 2009, απλώς επικαιροποιούνται τα ερωτηματικά «αν ήξεραν», παρά το γεγονός ότι οι «Αρβύλα» διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους περί του αντιθέτου. Θα μπορούσε κάτι έστω να τους είχε υποψιάσει, τότε ή από τότε.

Εν τέλει παραμένει στο κάδρο και η μαρτυρία πρώην εργαζόμενης στην Tony productions που αναφέρει με κατηγορηματικό τρόπο ότι γνώριζαν. Ότι συνέβησαν περιστατικά μπροστά στα μάτια τους.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος κατά Αντώνη Κανάκη: «Είναι συνένοχος ή ηλίθιος» (Video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δυστυχώς ολοκληρώνεται η συνεργασία μας» (Video)

Λάκης Λαζόπουλος: Στο σύμπαν των podcast από χθες και κάθε Πέμπτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42