search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:50
MENU CLOSE

Δράμα: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω εργοδότρια που πήγε να πάρει πίσω το δώρο Χριστουγέννων

23.12.2021 11:44
dwro_xristougennvn

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν η ιδιοκτήτρια και ο υπεύθυνος καταστήματος εστίασης που οδήγησαν τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ για να τους επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων που είχε πιστωθεί στο λογαριασμό τους για είναι «νόμιμοι».

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ αναφέρει: «Όταν τα στόματα ανοίγουν, όταν εγκαταλείπεται ο φόβος και αναζητείται βοήθεια, τότε η αυθαιρεσία τιμωρείται. Αυτό το μήνυμα έδωσαν σήμερα εργαζόμενοι στη Δράμα, όταν τους ζητήθηκε παρανόμως από τον εργοδότη τους να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων».

»Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Δράμας ενημέρωσαν την ασφάλεια ότι η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης εστίασης στην οποία εργάζονταν, αφού τους κατέβαλε το δώρο μέσω τραπέζης ώστε να φαίνεται νόμιμη, ζήτησε να γίνει ανάληψη και να επιστραφούν στα χέρια της τα χρήματα. Σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας τα χρήματα προσημειώθηκαν και όταν παραδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τότε εκείνη και ο υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω, έξω από το τραπεζικό υποκατάστημα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Νέες αποκαλύψεις για το ορφανοτροφείο: Εργαζόμενες έβαζαν παιδιά 7-11 ετών να συνευρεθούν ερωτικά (Video)

Καπραβέλος: «Τα self test είναι κοροϊδία – Από τον Αύγουστο φωνάζουμε να παρθούν μέτρα» (Video)

Covid Free Wallet: 2 σε 1 – Ταυτότητα και πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ένα app

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:48