search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:04
MENU CLOSE

Καπραβέλος: «Τα self test είναι κοροϊδία – Από τον Αύγουστο φωνάζουμε να παρθούν μέτρα» (Video)

23.12.2021 11:09
meth

Την οργή του για τη μη λήψη μέτρων εξέφρασε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος.

Μιλώντας στο Open, ξεκαθάρισε αρχικά πως είναι υπέρ του «καθολικού και υποχρεωτικού εμβολιασμού», τονίζοντας ότι αυτή είναι η λύση, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν είναι υπέρ των lockdown.

«Είμαι θυμωμένος, χάνονται άδικα τόσες ψυχές. Γυρνάμε γύρω – γύρω δεν παίρνουμε μέτρα, τα αναβάλλουμε» τόνισε και επισήμανε: «τι σημαίνει τα μέτρα μετά τις 3/01; Δηλαδή μέχρι τις 3 Ιανουαρίου κάνουμε σύμβαση με τον κορωνοϊό;» επισημαίνοντας πως τα μέτρα έπρεπε να είχαν ήδη παρθεί.

Ο διευθυντής ΜΕΘ του «Παπανικολάου» έστρεψε τα βέλη του και στην Πολιτεία που, όπως είπε, «δεν μπορεί να νίπτει τας χείρας της, πρέπει να πάρει πιο αποφασιστικά μέτρα και να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της».

Με την κυβέρνηση να χρονοτριβεί συστηματικά προκειμένου να μπει ένα φρένο στην πανδημία, ο κ. Καπραβέλος τονίζει πως «από τον Αύγουστο είχαμε πει γιατί πρέπει να πάρουμε μέτρα, να μην έχουμε “μαύρο Νοέμβρη”, “μαύρο Δεκέμβρη”, “μαύρα Χριστούγεννα”. Και μέτρα δεν πάρθηκαν. Έγιναν τεράστια επιχειρησιακά λάθη και τα πληρώνουμε αυτή τη στιγμή».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες. «Τα self test είναι μια κοροϊδία. Αυτή τη στιγμή, συνάδελφοι μου στο Παπανικολάου για να εκδώσουν πιστοποιητικό νόσησης πρέπει να κάνουν pcr τεστ, όλοι. Και αυτοί που κάνουν rapid test πρέπει να βεβαιώσουν τη νόσησή τους με pcr. Το self test αν θες το κάνεις, αν θες, δεν το κάνεις» τόνισε, χαρακτηρίζοντας «ασόβαρη την αντιμετώπιση» της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης:

Covid Free Wallet: 2 σε 1 – Ταυτότητα και πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ένα app

Λύτρας για Παναγιωτόπουλο: «Θα συλληφθεί ξανά, αν υπάρξει νέα καταγγελία» (Video)

Άγιο Όρος: 3 νεκροί από κορωνοϊό σε ένα μήνα – Νόσησε και ο πιο φανατικός αρνητής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:04